Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya sorun degilde warlock ve mage ler icin extradan 100 cap harciyor. gereksiz ve sacma.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Darklight1903, 24 Ocak 2005 17:21 tarihinde demiş ki: Eskiden levelli magery mi varmis. valla bundan 5 6 sene once in lorla magery gm lioduk :) birde su var sen lightning atiyorsun diyelim attin baya bi sonra bisey oluyor[magery 60] degisik bi buyu atabiliosun. vede cok sacma bunu sadece spell bookunda oldugu icin yapabiliyorsun. oyle dusunursek her circledaki buyuler icin ozel magery sistemi olmasi lazim. hmm o 5-6 sene önce bizde vardık daha SNN dönemlerinde kafayı takma o kadar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 neye takmisim kafayi ? yazi yazmak icin yazma lutfen.. varsa paylasacagin fikrin elestirin buyur.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yok bir kaç postuna bakıyorumda bilmi$ havalarındasın ondan yani varsa öyle bi takıntın ona göre davranalım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 takintim yok yeterince biliyorum ama merak etme. en azindan insanlara yardim edebilecek kadar. ara vermis durumdayim cunku[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar