Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya sorun degilde warlock ve mage ler icin extradan 100 cap harciyor. gereksiz ve sacma.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Darklight1903, 24 Ocak 2005 17:21 tarihinde demiş ki: Eskiden levelli magery mi varmis. valla bundan 5 6 sene once in lorla magery gm lioduk :) birde su var sen lightning atiyorsun diyelim attin baya bi sonra bisey oluyor[magery 60] degisik bi buyu atabiliosun. vede cok sacma bunu sadece spell bookunda oldugu icin yapabiliyorsun. oyle dusunursek her circledaki buyuler icin ozel magery sistemi olmasi lazim. hmm o 5-6 sene önce bizde vardık daha SNN dönemlerinde kafayı takma o kadar.[signature][hline]
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 neye takmisim kafayi ? yazi yazmak icin yazma lutfen.. varsa paylasacagin fikrin elestirin buyur.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yok bir kaç postuna bakıyorumda bilmi$ havalarındasın ondan yani varsa öyle bi takıntın ona göre davranalım.[signature][hline]
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 takintim yok yeterince biliyorum ama merak etme. en azindan insanlara yardim edebilecek kadar. ara vermis durumdayim cunku[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Öne çıkan mesajlar