senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 i-ih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 cs gibi düşünme zaten, objective e yakın görüş alanı açık ve korunaklı bi yer buldun mu yapış pus direk olm dfgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 az biraz oynadım da insurgency daha iyi gameplay olarak sesler falan rezalet ama oyun fena değil gibi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Hemen dökülmüş ortaya çakma erkekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Olunce nerden vuruldugumuzu gorsek fena olmazmis yalniz, dogmeatin dedigi gibi bi anda catank diye yiyorum mermiyi ama düşman nerdeydi nerden gordu nasi vurdu fikrim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 O kafanı çıkartmıyıcaksın işte Gerçek hayatta görüyo musun sen öldüğünde death cam? Sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 onu bilemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 oynayamiom ama sardı lan oyun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 lan olm yaban domuzu gibi koşma ortada, saklana saklana git işte. sıkarsan yer değiştir. tabi bi kaç kere sallanan yaprağı falan vuruyosun bu durumda da dsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 temel şeyleri yapiom ya dediğin gibi kafayı min çıkarıom bol yer değiştiriom vs ama bol bol dağa taşa sıkıyorum :) bir de karşıdaki adamı görüyorum mesela, ben silahı doğrulturken tık kararıo ekran :D genel olarak düşmanı görmek zor yalnız, ona alışamadım yaprak bu diom adam çıkıo, adam diom yaprak çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ahahah aynen o saving private ryan'da kilisedeki alman sniperın yerinde oluyodum ben de baya dsfsdf. aha gördüm diyene kadar herif nişanı almış oluyor ama tersi de çok oluyor ya. bi de arada kalınca evin içinde napalmın geçmesini beklemek priceless dsfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 napalm'a bayılıyorum ya aynen :D bir de bazen capture ediyorsun bir yeri, karşı takım mermi yağdırmaya başlıyor, ufacık bi barakada yatmışsın yere görüyorsun sağdan soldan duvarda delik açıyor mermiler, sağına bakion senin ekipteki eleman dizlerinin üstüne kalkıyor, kalktığı anda ÇAT pekmezi yerde götüm götüm bekliyorsun sen de mermi yağdırmaları bitsin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 aynen aynen :D bi de team leader yaparsa onu ne küfür ediyorum ya. bre ala gavat, senin işin arkada bekleyip spawn point oluşturmak, ne diye yaylım ateşi varken uzatıyosun kafanı dsfsd. bi de yakındaki düşmanların falan konuşmalarınu duyabiliyorsun, simülasyon olarak baya başarılı ya oyun, o havayı hissettiriyor. bi de amerikan askerlerinin o dönemki silahlarına hastayım ya. istemeden hep amerikayı seçiyordum, yoksa sapına kadar vietkonguz dsfds. ama tam kalas ya silahları, hani kalaşnikof da değil böyle kalaşnikofun öküz versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 keleş baya rezil ama en rezili m60 gerçekten elinle taş atsan daha çok hasar verir ya m16 HMMPS m14 HMMPS Biraz bokunu çıkarttım bi de ben son 1 haftada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Bu oyunu yeni ogrendim de nasil alinir mi? Iyiyken bozdular seklidne yorumlar var Steam'de. Battlefieldlamislar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 pek oynamadım ama releasede nasılsa şu an halen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar