Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Char On Tick Hatasi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
critical : exception code=0c0000005 , addr=077a2a31b in char on tick timer expired < uid 0f18f >

hatasi aliyorum uid yaptiimda playere gidior ama hiç bişi yok playerde napmam gerkeiyor surekli shard cöküyor sanırım bundan dolayı shardın sureklı kapanması ?
Mesaj tarihi:
için

if ((&attr_newbie) && ())
if !()
act.message [newbified]
endif
endif
edik smile
[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

[Bu mesaj Xharloan tarafından 21 Ocak 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
her save aldiimda copper key ler hata verio bunun nedeni nedir? bide de kullanılmıyor

[Bu mesaj Astera tarafından 21 Ocak 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
için

On=@ItemClick
if ()
if (strmatch('','t_eq_trade_window'))
act.message [secure]
endif
endif[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
saolasn bide her buu ati$inda id si c_man_brnx oluo ve kız charlar erkek oluo

[Bu mesaj Astera tarafından 21 Ocak 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tamam onu yaptım bi sorum daha olcak adam ölüyor resleniyo incognito oluo adamın cesedindeki niki gri yazio crim sanio millet cesedi lootluyolar ? napabilirim bunun için ? bide char on tic ke hala cevap alamadım
Mesaj tarihi:
incognito büyüsüne ayar çekmen gerekiyor o kadar.
char tick meselesi ise simonare bir ara topic açmıştı orada geçmişti ara istersen.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
Incognito büyüsünün ayarlarına yeni bir tag vererek , isimler değişse bile karmasına göre renk verdirtmen lazım , bu da ileri seviye birşey yani :)[signature][hline]Coming Soon...
Mesaj tarihi:
yok o kadar ileri değil diğer sayfada crash fix var oradan bakarsa 2 dakikada yapar.
eğer incognito varsaaa ve karma bilmemkaç üzerinde ise mavi yazcak değilse kırmızı fln basit bişi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
tmm da kırmızı yazcak mavi yazcak gri yazcak ile olmuyor ki , message @xxx ile yazdıramıcağına göre , tagları ve eventları iyi kullanmalı ki buda ileri seviye birşeydir bana göre..[signature][hline]Coming Soon...
Mesaj tarihi:
zorm kurdururuz ;)
renkler ise orj ile tutuyor mesela @99 mavi olarak çok iyi oluor kırmızı ise biraz dengesiz oluor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
onlar pembe oluor ne öle kız gibi ama bak pk kız karakterlere yakışır :)
bende taktım kız charlara[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

• Yeni Oluştur...