Editor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Sınırsız ve 40Gbit Hat üstünde bulunan Yüksek Performanslı asla yavaşlamayan openstack dosya alanı satıyorum. 5 Farklı lokasyonda replica edilmektedir dosyalar. Alana istediğiniz kadar dosya yükleyebilirsiniz ücretsizdir Sadece download etmeniz dahilinde ücrete tabi tutulucaksınız. Her 1TB Transfer 15$ Yanlış anlaşılmasın Bireysel storage filan değildir, tamamen Profesyonel ve hız amaçlı; yani aynı anda 10k kişi aynı dosyayı deli gibi hızlarla indirilsin diye tasarlanmış bir sistemdir. Tek lokasyonlu CDN gibi düşünebilirsiniz ama CDN den çok daha güçlü, hızlı ve sınırsız. Web sitenize Cname veya text bilgilerine bikere eklemeniz yetecektir kendi alanız gibi kullanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 editor paticikte en çok sevilen ve güvenilen kişilerden biridir tavsiye ederim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Yüklediğiniz her bir bilgi kırıntısına kendisininmis gibi yaklasacaktir, mükemmel hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?13,8022371,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 vuu cdn'den de güçlüymüş alalım bi dal lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mc_Lovin said: halen ordaki olayı anlamadıysan yapcak bişi yok zaten :) bide gelmiş linklio haahhaha Neyse özelden ulaşmak istiyen ulaşıyor zaten Kilitleyelim bu konuyu vaz geçtim vermiyorum hizmet gereksiz insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 http://www.kellycontainer.com/images/40foot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Editor said: Mc_Lovin said: halen ordaki olayı anlamadıysan yapcak bişi yok zaten :) bide gelmiş linklio haahhaha Neyse özelden ulaşmak istiyen ulaşıyor zaten Kilitleyelim bu konuyu vaz geçtim vermiyorum hizmet gereksiz insanlara. biraz daha smiley spamle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Editor said: Mc_Lovin said: halen ordaki olayı anlamadıysan yapcak bişi yok zaten :) bide gelmiş linklio haahhaha neyi anlamadım? incici ergen gibi ddos yaptığını mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Off laflara bak cok low tier sin konusmaya degmezsin sende beyin yok anlamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 sus ya bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar