Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Wow hakkında sanatsal konuşalım diince aklıma insanların wow hakkında yaptıı sanatsal şeyler geldi. Aradım ama hakkında thread bulamadım.. Neys ben bulduum güzel resimleri buraya koyiim.. Horde'un karizması.. Bu resimden soora da hordeda katılmayan ölsün.. Ben pek sevmesem de bi çok kişinin en şekil diip, bu yüzden sevdii demon hunter.. Karakterleri ve ortamıyla hoşuma giden bi savaş sahnesi. Yorumsuz.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..[Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 23 Ocak 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 witch doctor ne arıyor orda bu wc nin art çalışmaları :D wow değil[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Onu da hoşuma gittii için koydum. Gerçi burası warcraft serisi + wowun konuşulduu bi yer. Zararı olmaz..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ilk resim ozellikle olmak uzere super super.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ne kadar hordeden hoslanmasamda horde olursam sırf troll olurum cunku karızma fıskırıyo bıde gorıll gıbı tauren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 1. resimde kuru kafalı yaşlı adamın ırkı classi ne arkadaşlar büyücü gibi olan?[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 witch doctor. [Bu mesaj fordcus tarafından 23 Ocak 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 mage değiş witch doctor[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 2. resim tam karizma ama o galeride demon hunterin daha karizma resimleri var[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 3. resimdeki dwarfa pek sans veremiorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: BoaCh, 23 Ocak 2005 21:21 tarihinde demiş ki: 3. resimdeki dwarfa pek sans veremiorum =) bence yanılıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 LoL demonhunter var cadı doctor var.Abicim bu WoW değilki ayrıca tauren WoW da kütük sallamıyor ölebir silah yok WoW da frozen Throne bu resmen.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ilk resimdeki shamanı çizen arkadaş herhalde shamanları rakun falan sanıyor orc kardeşim o haha nerede maske altındaki yeşil surat, yeşil kollar eehue.[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 evet benimde dikkatimi o çekti sanki o surat maskesi değilmiş şamanında gerçek teni öyleymiş gibi çizmiş çok yanlış çoook :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar