Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW'u diger MMORPGlerle karsılastırırmısınız?

Empo

Öne çıkan mesajlar

Ben çok uzun süredir PC oyun dünyasındayım ve popüler olan veya olmayan birçok oyunu denedim.WoW gibi bir oyunun tasarlanması 1997-1998 yılına dayanıyor.Dünya teknolojisi ve internet in bugünkü hale gelmesini sanırım blizzard bekledi ve büyük emeğini ortaya çıkardı.2 aydan fazla oynadım ve şunu rahatlıkla söleyeyim iyi bir arkadaş grubuna(guilde) sahipseniz bu oyunda sıkılmak kavramı yok.Bir kere müthiş bir macera bunun yanında RoC ve FT den gelen hikayenin devamı ben ikisinide çok oynadım.Bu oyunlarla bağlantısını bildiğim için WoW dan daha büyük zevk alıyorum.Solo oynucak olanlarda çok zevk alacakdır.RoC ve FT oynamıyanlar mesela level 60 oldukdan sonna blizzard ın charlara neler ekleyeceklerini tahmin edemiyolardır.Ama benim kafamda çok fikir var.Örneğin elflere StarFall (yıldızKayması) verilebilir.Tauren ne shockwave gelebilir.Orc lara deprem yada görünmez kritical vurabilen kurtlar eklemne bilir.Troll le kobra fire olabilir vs.Bunnun gibi bir çok şeyi 2006 yılında blizzard ekleye bilir.Çünkü blizzard çıkardığı oyunu geliştirip sahipsiz bırakmaz.[signature][hline]HordishManner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 24 Ocak 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
ben 2 seneden fazla sure uswest hardcore oynadim emin ol o dedigin o kadar basit degil, en ufak hatada olursun ve 0 dan bashlarsin herseye.

ama senin dediğin hardcore tabi ben sc den bahsediyorum :) neyse bunun yeri bura degil bitirelim.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...