Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9.1.2005 ZAGA ! ! !

Neron

Öne çıkan mesajlar

said:
BombaciMulayim, 10 Ocak 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
iyi de kadın isminin gabrielle olduğunu söylüyordu zaten? coco diyen barbaros idi

hayır bombacı tam tersi :) kadın coco yu biliyormusunuz falan diyince barbaros düşündü azcık hatta kimden bahsediyor diye sonra gabrielle diyince kadın celallendi gabrielle degil coco dur onun adı diyerekten :)[signature][hline]Deviant art gallery
my world my reality
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 23 Ocak 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
said:
BombaciMulayim, 10 Ocak 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
iyi de kadın isminin gabrielle olduğunu söylüyordu zaten? coco diyen barbaros idi

hayır bombacı tam tersi :) kadın coco yu biliyormusunuz falan diyince barbaros düşündü azcık hatta kimden bahsediyor diye sonra gabrielle diyince kadın celallendi gabrielle degil coco dur onun adı diyerekten :)

sen yanlis hatirliyosun =) bombaci dogru soylemis. eminim ben, heh[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 23 Ocak 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

okan bayülgenin nasıl bi insan oldugunu anlamak için NTV deki programını izleyin bence (herkes bunu konuşuyor). adam kendini kesinlikle orda buldu.
adam hep laf sokuo, eleştiriyo gibi gözüküyo çünkü türkiyenin şimdiki toplumsal rezilliğinin temsilcileri olduunu bilio ona laf sokmaya çalışanların, kendini tatmin etmeye çalışanların. bu yüzden Herkes Bunu Konuşuyor da gerçek tv programı, gerçek magazin nası yapılır gösteriyo adam.
Beyazın okan bayülgen olgunluğuna erişmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerekio. vücutu şekilden şekle sokmaya, dilini dışarı çıkarmaya, zart zurt yapmaya gülen insanlar zaten okan bayülgenin eleştirdiği TV nin yarattığı seyirciler. o yüzden kasmayalım Beyaz - okan bayülgen tartışmasına bence.
Okan bayülgen yıllarca devlet tiyatrolarında oynamış baba bir oyuncu ayrıca. böyle bi adama boş adam, laf sokup eğlendirmeye çalışıo falan demeyin. komik kaçıyor. türkiyenin sayılı baba adamlarındandır kendisi.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Kanki Teh üBaaahr Dr000ood
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 23 Ocak 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
ya abi of hayır :) siz yanlış hatırlıyorsunuz.

barbaros : gabriel o
kadın : coco onun adı

haayir. kadin araliksiz gabriel channel bunu buldu, bir burjuva toplantisina siyah giyindi gitti bilmemne diyip durdu. barbaros sansal da gabriel degil, coco o dedi, kadin da iste bisiy yakaladim der gibi hayir coco parfumun adi, kadin gabriel dedi. cok cok eminim yani =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır abi tam tersi kadın sürekli coco diyordu
barbarosta dediki ticaret için parfümün adını coco koydu dedi sonra kadının üstüne yapışmış coco

ya neyse ben ne diyorsam sen tam tersini hatırlıyorsun
sana görede ben tam tersini hatırlıyorum bi yere varamayız yani :) :)

ama kadının adı gabrielle hiç degilse orda ortak noktamız var :P[signature][hline]Deviant art gallery
my world my reality
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...