Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Menüler

Masterwolf

Öne çıkan mesajlar

Örnek: .f_skill_alchemy böyle acarsin dostum bu menuler eger normal tailor vs gibi menuler ise swing kit falan eklemen lazim.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

Değiştirdikten sonra serverı aç kapa , sonra o dosyaları aç ordaki dialog isimlerine bak ( d_alchemy_menusu) gibi , istediğin itemlerin dclick ine bu dialogları ver olsun bitsin.[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki:
annenle baban akrabamı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela neyi neye eklemek istediğine bağlı .

Atıyorum diyosun ki , log (odun) a çift tıklayana bowcraft menusu gelsin ,

Log'un scriptini buluyosun , on=@dclick triggerının yoksa koyuyorsun ,

on=@dclick
src.dialog d_BOWERCRAFTMENUSUNUAC
return 1

gibi ekliyorsun.

not: dialogun ismi senin indirdigin dialog ismi olmalı .[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki:
annenle baban akrabamı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm , onun için yeni bir button yeni bir text yeni bir onbutton=x eklemen gerekir .

Mesela şu şekilde yap , mage robeun onbutton unu incele yada c/p yap , üzerinde değişiklikler yaparak , istediğin robun id'sini istediklerini vs yaz .

Menude en sona ismini yaz ve text bolumune de text ekle vsvs.[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki:
annenle baban akrabamı ?
Sosyal ağlarda paylaş

button 255 270 4006 4007 1 0 xx // bu gibi bir button ekle , numarası en son yazılan buttundan 1 fazla olsun. yerinide kendin ayarla tabi.

text 15 232 920 68 // // bu gibi bir text ekle , numarası en son yazılan buttundan 1 fazla olsun. yerinide kendin ayarla tabi.

[DIALOG d_tailoringmenusu text]
.
.
.
XX // buraya robunun vs adını yaz

[DIALOG d_tailoringmenusu button]
On=0
on=xx
on=xx+1 // buraya diğer buttonların numaralarından 1 fazlasını yaz ve :

IF ( < 98.1) || ( < 98.1) || !()
SRC.sysmessage Bunu yapmak icin en az 98.1 Tailoring , 98.1 Magery' ve 50 cloth a ihtiyaciniz var.
return 1
else
src.consume=i_tc_r
src.makeitem=i_benimrobe_robe
src.tag.tailoring=i_Benim_robe
endif

gibi ekle ..[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki:
annenle baban akrabamı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...