Masterwolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Arkadaşlar sitemizdeen indirdiim menuleri uzantılarını .scp olarak deistirip scriptsin içine atmama ragmen serverda hala uygulanmıyor cok kotu yani bir türlü çözemedim. şimdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Örnek: .f_skill_alchemy böyle acarsin dostum bu menuler eger normal tailor vs gibi menuler ise swing kit falan eklemen lazim.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Değiştirdikten sonra serverı aç kapa , sonra o dosyaları aç ordaki dialog isimlerine bak ( d_alchemy_menusu) gibi , istediğin itemlerin dclick ine bu dialogları ver olsun bitsin.[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 onu nası ekliicem peki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesela neyi neye eklemek istediğine bağlı . Atıyorum diyosun ki , log (odun) a çift tıklayana bowcraft menusu gelsin , Log'un scriptini buluyosun , on=@dclick triggerının yoksa koyuyorsun , on=@dclick src.dialog d_BOWERCRAFTMENUSUNUAC return 1 gibi ekliyorsun. not: dialogun ismi senin indirdigin dialog ismi olmalı .[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 peki menuye nasıl yeni bir item eklioruz msl tailor menusune farklı bir mage robe gibi şimdiden saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Hmm , onun için yeni bir button yeni bir text yeni bir onbutton=x eklemen gerekir . Mesela şu şekilde yap , mage robeun onbutton unu incele yada c/p yap , üzerinde değişiklikler yaparak , istediğin robun id'sini istediklerini vs yaz . Menude en sona ismini yaz ve text bolumune de text ekle vsvs.[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 pek anlamadım sizin kadar bilmiorum biraz acarmısın [Bu mesaj Masterwolf tarafından 24 Ocak 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 button 255 270 4006 4007 1 0 xx // bu gibi bir button ekle , numarası en son yazılan buttundan 1 fazla olsun. yerinide kendin ayarla tabi. text 15 232 920 68 // // bu gibi bir text ekle , numarası en son yazılan buttundan 1 fazla olsun. yerinide kendin ayarla tabi. [DIALOG d_tailoringmenusu text] . . . XX // buraya robunun vs adını yaz [DIALOG d_tailoringmenusu button] On=0 on=xx on=xx+1 // buraya diğer buttonların numaralarından 1 fazlasını yaz ve : IF ( < 98.1) || ( < 98.1) || !() SRC.sysmessage Bunu yapmak icin en az 98.1 Tailoring , 98.1 Magery' ve 50 cloth a ihtiyaciniz var. return 1 else src.consume=i_tc_r src.makeitem=i_benimrobe_robe src.tag.tailoring=i_Benim_robe endif gibi ekle ..[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar