Harvey Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 peder iphone 6 almış kullanamıyor g3 ile takaslayalım diyor sizce takaslıyım mı arkadaşlar ? daha önce hiç ios kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 takasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 androide göre çok zorluk çeker miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ios genel olarak androidden kullanmasi daha kolay bir isletim sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 milletin nasıl bir aile ilişkisi var ya sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Shaklaban said: milletin nasıl bir aile ilişkisi var ya sdfdsf. neden hocam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Babanla takasliycan hepi topu, begenmessen agla verir geri.. :) I6 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bende g3 var abimde iphone 6. G3 benim daha çok hoşuma gidiyor, gerçi bunun sebebi g3 den önce iki yıl kadar iphone 5 kullanmamdan kaynaklı olabilir. ios sıktı beni çünkü, herşey aynı öyle inanılmaz bir özelliği de yok. çok sağlam, stabil, takılmaz etmez vs onlara lafım yok. kesinlikle öyle. ama g3 ile daha fazla keyif alıyorum sanki. böyle incik cincik salak salak ypaacak bir sürü şey var. ama stabil olsun, masaya koyduğumda tüm apaçiler baksın diyorsan iphone 6. g3 le gerçi henüz herhangi bir stabilite sorunum olmadı. malum androdi, 4-5 ay sonra bir şeyler çıkar ortaya. programların kapanması, donma, kitlenme vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 mesela android ve ios un güzel yanlarını ayırabilecek varmı ? (stabilite,hız vb hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 g3 1100 liraya kadar düşmüş. takasla sen, beğenmezsen satar 2 tane alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 HarveyQuinn said: mesela android ve ios un güzel yanlarını ayırabilecek varmı ? (stabilite,hız vb hariç) iOS: + Daha kaliteli uygulamalar + Standardizasyon + Yeni uygulamaların ilk iOS'te çıkması.(Periscope gibi) + Apple kalitesi + Kullanıcı kitlesinin android'e göre daha seçkin olması Android: + Obviously, daha ucuz. + Çok daha fazla telefon seçeneği + PC ile kolay senkronizasyon + Root seçenekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Teşekkürler yardımlar için :) takaslayam bari eve gidince hafta sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Takasla tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 kesinlikle takasla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Anhora said: HarveyQuinn said: mesela android ve ios un güzel yanlarını ayırabilecek varmı ? (stabilite,hız vb hariç) + Kullanıcı kitlesinin android'e göre daha seçkin olması maddeye gel ıhhıhıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 iPhone kesinlikle daha stabil. Ayni uygulamanin mobillerini yaziyoruz. Ben iPhone arkadas android. yazilimci kalitesi bakimindan ayni seviyedeyiz. Ancak androidin crashlytics mailleri maffediyor inbox'i (ki iphone daha fazla kullanici kullaniyor) Bunun disinda seckin bir kesim tamamen yalan. White whale diyebiliriz. iPhone kullanicisi uygulamaya para vermek konusunda kesinlikle daha rahat. Hiz iPhoneda daha iyi ama kisisellestirme yok android kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar