raivo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Herkese slmlar! su an amerikadaym ve amerikan serverlarinda oynuyorm... bastan daha iyi oyniyabilmek icin eu serverlarina gecicem ama cvbini bulamadiim bir sorum var: amerikadan alinicak oyunun key i eu serverlarinda gecicekmi?? bilen varsa yanitlarsaniz sevinirim birde su an kurulmasi planlanan guildlara katilmayip alliance da baska bir guild kurmak istiyen varmi..PST [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hayır amerikadan aldığınız key ile sadece us serverlarına girebilirsiniz. eu için avrupadan almanız lazım.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yaa!eger ölese ben eu da oynaamicam.Ama swg de her server da oyunuobiliosun belki buda öle olur? bu arada ben su an yeni bi alliance guildi kurmayi istiyorum ama oyun hakkinda pek bilgim yok ilk once biraz oyunayip,ogrenip sonra belki kurucam. [Bu mesaj Farinal tarafından 23 Ocak 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 us-eu geçişleri eu serverları açıldıktan belli bir zaman sonra olucak ama ne zaman olur onu zaman göstercek[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 selam ravio biz 2 hafta önce bir alliance guild kurduk.. katılmak istersen bize http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?mforum=gon forumundan ulaaşa bilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Meraba daha bu aksam oyun siparişi verdim..oyunum geldiğinde eu ya mı girmiş olucam us a mı? [Bu mesaj Footlocker tarafından 23 Ocak 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 amerikadan aldıysan us da oynayabilirsin ama avrupa dan aldıysan (Türkiyede sahil) Eu da oynıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sitenin sonu co.uk die bitiyo..bu eu mu us mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Aldigin pakede bagli, ama US aldiysan da EU oynama sansin var. Asagilarda biryerde kullanilmamis US key'i EU key'e cevirmekle alakali bilgi var.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Teşekkürler oyunum geldiğinde artık yine sizlere danışırım..sanırım tüm paticik eu da oynıyacak dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Aga sen ingiltereden almışsın zaten direk eu da oynıcan problem etme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Çok teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Birde ben WoW un a sından anlamıyan bir kişi olarak..tüm karakterleri tanıtan bi site var mı? yada hangi karakter daha başarılı..ben roque karakterini seviorm ama burda da ii mi? acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Footlocker, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Birde ben WoW un a sından anlamıyan bir kişi olarak..tüm karakterleri tanıtan bi site var mı? yada hangi karakter daha başarılı..ben roque karakterini seviorm ama burda da ii mi? acaba paticik var :) eski basliklari biraz karistir bissuru sey bulursun burada [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 23 Ocak 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya acaba bna amerika dan bi ark coh la wow getirecek de saliya ben wow u avrupa da oyiyabilir miim?Blizzard a mail de attim demin acaba onlar ne diicek?Hepsi bu amerika lilarin avrupa ya karsi kiskirtilmalari yüzünden yahu adamlar artik bizi oyunda bile istemio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Abicim bunla ilgili bir ton yazı var onları okursan neler yapman gerektiği yazıyor orda.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar