crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 SATANI PATİLER TIRMALISIN :)..[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... [Bu mesaj crimS0n tarafından 18 Ocak 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tharkas gel sende satan birileri cıkarsa oynarsın yada birini daha buluruk 7v7 olur.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 beyler biz naa ile 2 de buluşcaz...d-day çevircez boğaya gelin isterseniz msn verin konuşak..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 birini daha bulabilirsek geleyim satan cikmassa patlamasin elmizde malzemelerle:P ama kinadim yani hehe[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 lütfen satış olmasın beyler...kesin geliyorum yani...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 tharkas gel,bende bir arkadaşımı getiriyorum 7v7 yaparız ..[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 beyler bende orta halli bi arkladaşımı getiriyorum...fazla kişi olsak bile saha geniş bildiğim kadarıyla bişiler ayarlarız... arkadaşlarınız sakın iyi oyuncular olmasın ezilmiyelim zevkli geçsin maç :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ehue beyler abartmayın yaw,saha büyük deil bu arada,gelmeyen olursa oynar artık[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 beyler kadro orda 6v6 oynıcaz eer ordan gelmien olursa sizin arkadaşlarınz oynıabılır ona gore...[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 neyse allahtan gitmeye niyetli fazladan kişi varmış arkadaşlar programımda olmayan çok sürpriz bir olayla karşılaştım tükendim kurudum bolca ölü haldeyim eve anca gelebildim buradan hazırlanıp zamanında sahada olmam için süpermen olmam lazım[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 maçtan geliyorum...iyi maçtı bi de kendi kaleme gol atmasaydım süper olucaktı :) maçın başında iyiydimde böbreklerim ağrımaya başladı bi bok yapamadım sonlara doğru...şu anda feci durumdayım ayakta duramıyom resmen off feci üşüttüm anlaşılan... satanlara kafam girsin :D ama güzel oldu genede maç...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hadi bakam bi daha maca[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Karsı takımı tebrik ediorum bizden kat kat iyi oynadılar. Bizim takım yuruyenler ordusu gibiydi.. Takımda tek mucade eden Micha idi onuda ayrica tebrik ediorum takımın bence en iyisiydi..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 guzel maçtı guzel :) bi ara fark baya açıldı ama sona kapattı karşı takım biraz iidi yaa...[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 crimson sen zaten iyidin abi...:) sana laf aslında bizim takım iyiydi yaws :) bi ben sırıttım açıkcası...en kötü oyunumdu resmen....ama yenmek ayrı bi güzellik tabi :D nıahahah[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ole ole bide sabit bi kalecimiz olsaydı daa bi farka giderdik hrld :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kalede hiç bişeyim abi ya :D zaten sağ elim riskli ondan hiç bişi yapamadım...ama yinede çok güzel maçtı...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Elimizden bu kadar geliyormus =) Karsi takimi tebrik ediyor ve bir sonra ki maca daha iyi hazirlanacagimiza inaniyorum. =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) [Bu mesaj micha tarafından 19 Ocak 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 beyler bu maç sardı en kısa zamanda tekrar yapalım :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Naa, 19 Ocak 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Karsı takımı tebrik ediorum bizden kat kat iyi oynadılar. Bizim takım yuruyenler ordusu gibiydi.. Takımda tek mucade eden Micha idi onuda ayrica tebrik ediorum takımın bence en iyisiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Naa, 19 Ocak 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Karsı takımı tebrik ediorum bizden kat kat iyi oynadılar. Bizim takım yuruyenler ordusu gibiydi.. Takımda tek mucade eden Micha idi onuda ayrica tebrik ediorum takımın bence en iyisiydi.. Bi kere başta 5 kişiydik karşı takım 6 kişiydi onlardan bi kişi bize geçene kadar bitttik zatennn..Takımda yürüyen kimdi?? [Penalti yemeyen kaleci:)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 by_frikik 2. maçada gel ;)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_frikik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Mandooo, 22 Ocak 2005 11:58 tarihinde demiş ki: by_frikik 2. maçada gel ;) in$:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar