dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 oha dizi buraya kadar mı geldi, gelecek sezon diziden spoiler vereni bıçaklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 cercei o guardlardan geçtikten sonra slay them all spamlemedi gözümden düştü mountain (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 s5e10 Jon ustune cok plot var. olmez. Melissandre duvara tam zamanında geldi. Resler aslan gibi. Bitecegini dusundugum gibi bitti sezon das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 s5e10 spoiler azor ahai'nin jon snow olacagi kesinlesti sanirim cersei'ye uzulen bi ben miyim acaba:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 spo herkes jon geri gelir kesin diye düşünüyorsa grrm diriltmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 desislaf said: s5e10 spoiler azor ahai'nin jon snow olacagi kesinlesti sanirim cersei'ye uzulen bi ben miyim acaba:( nissa kim olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 DA2019 said: Bakın bölümü izlemedim, akşama izlicem. Rahat rahat başlığa girebiliyorum. Spoilerlar ve açıklamaları gayet güzel kullanılıyor. Hepsini diziyi seyrettikten sonra okucam. Teşekkürler Di. Emeğine sağlık. :) ya sen nasıl bir köylüsün , izlemediysen başlıkta işin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Girerim olm spoiler kullanın kimseye bi zarar gelmiyo işte. Sen buluşmaya gel boyunun ölçüsünü alıcam bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 zorla gel bana spoiler ver diyosun şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 gelmiş bi de yişikkirlir di demiş asf niye giriyon topice spoiler harici mesaj yok template düzgün mü diye bakmaya mı girdin nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Sparkcaster said: DA2019 said: Bakın bölümü izlemedim, akşama izlicem. Rahat rahat başlığa girebiliyorum. Spoilerlar ve açıklamaları gayet güzel kullanılıyor. Hepsini diziyi seyrettikten sonra okucam. Teşekkürler Di. Emeğine sağlık. :) ya sen nasıl bir köylüsün , izlemediysen başlıkta işin ne? Ya spark, allaskina birak su tayyip agizlarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 abi insanların forum zevkine sıçıyosunuz böyle saçma isteklere boyun eğerek. bütün mesajlar spoiler ibaresi, tek tek spoilerlara spoilerların içindeki spoilerlara tek tek spoilerların içindeki spoilerların içindeki spoilerlara tıklayarak başlık okunmaz. ya yeni son bölüm tartışması içn spoiler açık bir başlık açın ya da burda dizi spoilerları serbest kalsın. hayır son bölümü izlememiş adam ne içn girer şu başlığa? "hmm acaba bölüm için ne demişler kötü demişler tamam 5 sezondur izlediğim diziyi kötü dedikleri için son bölümü izlemeden bırakayım " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bende izlemedim ve fink atıyom konuda. spoiler vermeden söyleyin, güzel miydi :D ço9k ters köşe var mı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Llama said: desislaf said: s5e10 spoiler azor ahai'nin jon snow olacagi kesinlesti sanirim cersei'ye uzulen bi ben miyim acaba:( nissa kim olcak s05e10 sam olmali bence. nissa'nin jon'un karisi olma olayi goz ardi edilirse en buyuk aday hatta kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bolum tirtsa spoiler yemek o kadar da koymuyo ama sahane bolumun spoiler'i cok fena oluyo. Bi de sezon finaline gelinmis zaten, aglamayin spoiler koyyoruz ya qq diye yeter. Iki gun sabredin, sonra bi onemi kalmaz spoiler'larin sonraki sezona kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 http://i.imgur.com/LkC0In8.jpg şu son kare yoktu di mi dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 güzeldi ya. şahane değildi ama güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 An Corp incm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 kitabın yanında bok gibiydi, sıkılarak izledim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 benjani said: http://i.imgur.com/LkC0In8.jpg şu son kare yoktu di mi dizide 2. kare yoktu daha dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Yoktu nerden ki bu? photoshop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Hangi kitapta bitti bu sezon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 He seneye kitapcılara da spoiler yani öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar