Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

r3rc4 kurulumu?

Perseus

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar r3rc4 kurulumunda sorun yaşıyorum. -3 hatası alıyorum. Oysa scp yerleri filan hepsi aynı. ne yapmam gerek? Hiç başlamadan alıyom hatayı. Yani çift tıklıyom hiçbirşey yüklemeden -3...???

Bütün scpleri silin nebulanınkileri koydum scp klasorune. Acaba sorun nerede? Bir de bunu önerir misiniz? Yoksa evodll daha mı iyidir?
Sosyal ağlarda paylaş

Heh çok sağolasın ama 1 sorun ve birkaç sorum olacak şimdi de. Acaba bu serveri local olarak çalıştıbilir miyiz? Yani netsiz oynanmıyor da :). Önce nete giriyon sonra servera giriyon sonra neti kesiyon da insan yapa yapa bıkar :).

Bir de bu r3rc4'de speed ve injc nasıl fixlenir? Mesela evodll'de walk ayarları vardı ama sphere.ini çerisinde böyle bir ayar göremedim ben. Kendim evodll'de olduğu gibi eklesem çalışır mı ayarları? SOn olacak evodll'mi zormdll'mi r3rc4'mü???

[Bu mesaj Perseus tarafından 25 Mayıs 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana şöle bi yorumda buluniyim r3 ü kur. [sphere] AGREE=1 yaz ondan sonra speed kalkacak.ondasonra local oynamak için = (ip)127.0.0.1,(port)2593 olarak ayarla
r4 te speed yapılıyomu bilmiyorum.ama r3 de denedim olmadı yapılmıyor.zorm.dll ( evo.dll ) 55i için tasarlanmış bişey olduğunu duydum onun için zorm mu evo mu 55r3r4 mü die kıyaslama he çok istiyosan r3 yada r4 ü kur bide zorm u kur ama dediğin gibi walk ayarı felan yapılmıyo ( çalışmıyo ) diyebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

55r3 ve sonrasında bir kaç büyün sorun var ama fixleride var diye bilirim.
serverınıza direk exesini koyup serverı bu şekilde güncellemenizi önermem. scp'lerde bir kaç değişiklik var. 55r3rc3 için yeni bir geliştirme paketi hazırlamıştım (dll) . Ama Bir Kaç AOS desteklemesi hoşuma gitti. daha önce yazdığım dll'deki bir kaç yenilik direk hazır olarak geldiğini gördüm. şu anda r3rc4 için hazırlamaya başladım yeni bir dll. aos yenilikleri var gibi gözüksede çok basıt ve çok buglı.
item isimleri değiştiğinde obj props yenilenmiyor. dahada önemlisi clioc olarak yanlış bir numara atanmış hiç bir şekilde obj props çalışmıyor. context menu ve obj props scp ile desteklenmiyor, direk exe içinde hazır bir sistem var. Çıkabilcek yeni bir versionda bu sorunları düzeltceklerinden eminim. ama beni korkutan tam hazırladığım dll bittikten sonra yeni versionun çıkması tekrar uğraşmak zorunda kalmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
bald onu bende sordum ya acaba neden server görüyoruz ama girmiyor Arkadaşlar ya suna bir el etak[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...