Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yavas yaw ustlerıne gıtmeyın kızların yoksa 1. Pepelek Feminist ayaklanması baslatıcak hava var sımdı bı de Duygu Asene yı getırmeyın forumlara[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hahay hatırlatabilir tabi bilemicem :) (ahhah bukalemun klavyeye basiyo lol esc e basiyor şerefsiz hayvan ) yinede kızların askere alınmasından konuşalım bence burda alsınlar şu kızlarıda rahatlasın hatunnar[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ayaklansınlar yaw ne olcak tarihinde ilk defa ayaklanma olur işte :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Forumu okumadım ama eğer kadınlar da askere alınsaydı şapı çorbanın içine değil direk ağızdan bolca verirlerdi, azdırmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sana katılmamak mümkün değil valla:) bu arada angel bence bunlar bize karşı ittifak oluşturuyolar ne dersin bi güzel benzetelimmi:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ne alaka yaw size karşı cephe almıyom tam tersi ablama son gaz destek veriyom yalanmı lol :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 koptum yaws... seyir düşün bak 500 erkeğin ve sadece 2mizin olduğu bi askeriye düşün...(hırrrrr) kişi başına 250 tane allah varya ne eziyetler bi kaşına gözüne zıplarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 haklısın ama bide şu yönden düşün 500 tane ve her biri birbirinden acınacak haldeler:)) onca şapın mutlak etkisi ni unutmamak lazım ehuehu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 şap lı beşyüz adam ne deli ederdik yaw hayali bile manyak ama dimi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: seyir, 06 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: haklısın ama bide şu yönden düşün 500 tane ve her biri birbirinden acınacak haldeler:)) onca şapın mutlak etkisi ni unutmamak lazım ehuehu :) şap map yok kızım... sen olsan ne yaptırırdın kine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abla özel mesajın varmı bi bak istersen :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tevbe estafırıldak (copyright ema) terbiyesizlere bakin be[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ne yaptırcam güselim:p şimdi aklıma ilk gelen şeyi sölesem olmıcak:) ama büyük ihtimalle onların hoşuna gitmicek bişi olurdu. eh bunca zamanın acısı öyle bi seferde çıkmaz dimi:) ne yapsak azdır bu adamlara, yinede insiyatifimi kullanırdım diyeyim bari:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: seyir, 06 June 2003 21:29 tarihinde demiş ki: ne yaptırcam güselim:p şimdi aklıma ilk gelen şeyi sölesem olmıcak:) ama büyük ihtimalle onların hoşuna gitmicek bişi olurdu. eh bunca zamanın acısı öyle bi seferde çıkmaz dimi:) ne yapsak azdır bu adamlara, yinede insiyatifimi kullanırdım diyeyim bari:p tabi cnm biras insiyatifli olmak lasım.. baksana şimdiden sesleri solukları kesildi.. bu mudur? bu dur bence!!!:ppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tabikide güselim bunalrın en hassas konusu bu. hepsinin en çok canını yakan şey. nerde bize laf yetiştircekler kine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 muhabbetle alakasız ama derince askeri hastahanesinde bir bayan yzb.den bir dayak yemişim akıllara ziyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 waalla üzüldüm. şakası bile kötü yaw en alaka nasıl oldu bu iş. demekki bayağ sert oluyo bu kadın subaylar. vay be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: descartes__, 06 June 2003 21:52 tarihinde demiş ki: muhabbetle alakasız ama derince askeri hastahanesinde bir bayan yzb.den bir dayak yemişim akıllara ziyan kıyamazlar sana bak yine kadınlık damarım tuttu..hassasiyet üzülme acıma dermişim:) ben öle bişey yapmazdım ama işkenceye devam..gerçi çenemiz yeter.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 haklısın, işkenceye devam ama şiddetin bu kadarıda biraaz abartılı olmuş yaw. bi de herkese noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 3 gün üst üste intaniye kliniğine gidip kan verdim (istirahat almak için) birde elimse sigara görünce yüzümü gül bahçesine çevirdi tanrı bütün askerleri bayan sby.ların şerrinden korusn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 dayak bir şey değil birde mahkemeyye verdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bu ne yaw. harbi abartmış olayı nasıl bi tip bu yaa gerçi olsa olsa tank gibi bişedir herhalde. çok geçmiş olsun..... disiplinin katılıından daima bahsedilir ya da mantığın olmadığından da bu ciddi bi işkence yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hastayım diye adapazarından kalkıp sivil giysilerle derince ye gidip birde hastahane içinde sigara içince normal oluyor(hastahanede sigara içmek yasak bahçesinde bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 valla aşmış hatun kendini... nedeni neydi çok merak ettim vallaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar