kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Absolut, 06 June 2003 14:50 tarihinde demiş ki: said: Asteroth, 06 June 2003 14:44 tarihinde demiş ki: (Tasvip etmesem de) 18 ay bir erkek için cinsel ihtiyaçlarını karşılamadan geçirilecek çok uzun bir süre.[hline]What the hell are you looking down here for? Thats what Çarşı İzni is for.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli ihtiyaç gezme dolaşma ve .... için :) tabi insan asteroth gibi azmışsa :) [hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) [Bu mesaj kermit_frog tarafından 06 June 2003 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bizler askere alınsak kısaca öle yada böle bi facia olur bunun ötesi berisi yok...bi açıdan güzel de olur aslında istesem o kadar çeşit erkek göremem heralde...: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: kermit_frog, 06 June 2003 14:52 tarihinde demiş ki ihtiyaç gezme dolaşma ve .... için :) tabi insan asteroth gibi azmışsa :) [hline][b] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Bak şimdi yaa...Azgın mı olduk şimdi...Sen ilk önce imzana bak lem tosbaa[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 eheh harbi en kısa zamanda deiştircem :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hehe yok yok kalsın güsel bööle...neyse ben gidiyom şimdi soora görüşürüz hade[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 neyse siz şuna bakin bi kendinize gelin[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hadi ben göçtüm millet...akşama görüşürüzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Amma ter yapmışsınız bee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bu başlık bana yakında askere gidecek bir gencin son feryadı gibi geldi nedense :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Qui, 06 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Bu başlık bana yakında askere gidecek bir gencin son feryadı gibi geldi nedense :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm yok be bu konuyu açan zaten bi bayan :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 O zaman sevgilisi/nişanlısı/eşi askere giden bir bayanın feryadı olsa?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Alsınlar tabi biraz da kızlar sürünsünler:)[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yo ne sevgilim ne başka bişeyim askerde sadece topluma mal olmuş bi sorun olarak görüyorum da ben sizin kadar ciddi yaklaşmamıştım olaya... ben sanmıyorum hiç bi bayanın sürüneceğini...: hayat zaten sürünmekle geçmiyomu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sen sanıyomusun ki bayanlar askere alındığında sürünecekler. güldürme beni yaw:)) her yerde olduğu gibi bi kolay yolunu bulur kılıfına uydururuz herşeyi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: seyir, 06 June 2003 20:49 tarihinde demiş ki: sen sanıyomusun ki bayanlar askere alındığında sürünecekler. güldürme beni yaw:)) her yerde olduğu gibi bi kolay yolunu bulur kılıfına uydururuz herşeyi :)) yürü be sanırım kılıflı bi cevap oldu....: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 eyvallah kocum işte biz böle olmalıyız:)) bu arada herkese de merabalar:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 meraba da şimdi site yöneticiler gibi konuşuyum da gıcık ediyim adamı bu tanışma konusu hakkında ayrı bi bölüm var lütfen orda tanışın :) eheh[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yapma yaw bende senin kadar bilmiyodum zaten ha ordan ha burdan be kermit :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 döferim kermit sen ablanla ne biçim konuşuyon... wraklama ordan konuyu da dağıtma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ne dedimki abla ? * düşünür * [hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 kermitin abisi olarak ben söyliyim bencede "yeni gelenler" bölümünde koklaşin ha kızları askere alsınlar ona karışmam tabi :P[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 baaluo imzan bana bişeyler hatırlatıyo gibi sanki:) istediğim yerde koklaşırım sanane.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tamam çocuklar ii be ala ala:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Angel_, 06 June 2003 21:04 tarihinde demiş ki: baaluo imzan bana bişeyler hatırlatıyo gibi sanki:) istediğim yerde koklaşırım sanane.... uhuhaha :) * yarılır * [hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 seyir gel senle şöyle hayali bizlerinde olduğu bir ordu kuralım? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar