Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Sadece düzgün world of warcraft oynamak için alıyorum ekran kartını yani bana demeyin biraz biriktir şundan al bundan al diye. bu asus 9550 ge td 128 mb. buda sapphire 9550 ge 256 mb. aralarında fazla fiyat farkı yok ama hangisini alacagıma karar veremedim.ya da daha iyi bir 9550 GE biliyorsanız onu yazın.birde istanbulda nerden almamı tavsiye ediyorsunuz?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ben Sapphire 9600 XT kullanıyorum ve marka olarak çok memnunum.ASUS u da çok övüyorlar yani ikisi de sorunsuz bir marka olarak gösterilebilir. İstanbul'da almak istiyorsan www.andromeda.com.tr yi tavsiye ederim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 marka olarak evet ikiside iyi de ben 256 mb lık olanı ile çok farkı var mıdır diye merak ediyorum.yani 256 lıgı alırsam daha mı iyi performans elde ederim? anadolu yakasından mağaza belirtirseniz daha iyi olur.ben goldu düşünüyorum. [signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night [Bu mesaj Liebe tarafından 24 Ocak 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Tabiiki 256 mb al derim.Kesinlikle çok daha rahat edersin oyunlarda.128 Mb az kalıyor son çıkan oyunlarda genellikle.Tam rahat bir oyun için 256 mb ekran kartı standart oldu gibi artık.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 anadolu yakasında nerden alayım peki?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Hmm www.eksenbilgisayar.com olabilie www.gold.com.tr diyeceğim ama ondan uzak durmak lazım adamlar kötü bir ürün sürümü filan kakalar memnun kalmazsın.Ondan Eksen veya Eksa olabilir bunların ikisinin şubesi de Yazıcıoğlunda var.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 kazık yemicek kadar bilgim var canım o kadar değil :) en iyisi gidip yazıcıoğlu civarını dolaşmak.yardımların için teşekkürler[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar