paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Yağ gibi akıyor klavyede çok güzel olmuş. Yan tarafta uygulamalar beliriyor, oda fena değil. Sarj nasıl olacak ondan emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Guc tasarrufu modu icin neden bu kadar geciktiler gercekten anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Ben de kullanmiyorum da, kendi kelimeleri oluyo insanin godos, ibbinee gibi. Onlara ustte sacma kelimeler oneriyo, halbuki ben onlari eklemistim klavyeme. Simdi her sey silbastan oldu. Bi de whatsapp'dan mesaj gelince ses gelmiyo bazen, guncellenir insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Peki fotograflari neden inatla clouda gonderiyo bu sdfgd Telefonda saklama ozelligi aktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Editlemeye calisinca downloadingde kaliyo ceyrekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Cloud acik olunca senkronize ediyor demek ki, Settings>iCloud sekmesinde Photos Tab'ina baktin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Duzeldi galiba. Ios9 u yuklemek icin bazi fotolari clouda mi gonderdi de sonra download mi ediyo acaba? Zira 10mb alan vardi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Baktim zaten o yuzden dedim. Sanirim dedigim gibi. 16gb iphone almayin olm. Benim gibi fotoyla ilgisi olmayan adamin bile aletini doldurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 benimkinde de 100mb alan kalmis, simdi fotograflari aktardim, sonra format basicam bakarsin stabil hale gelir. Cihazda eski kararli yapi yok. ama aklimda uygulamalarin henuz iOS9 icin henuz update yapmadigi ve 9.x surumu cikmadigi icin olabilecegi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Chrome lagli calisiyo bende. Ip5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Restart attim duzeldi. Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Esh said: Duzeldi galiba. Ios9 u yuklemek icin bazi fotolari clouda mi gonderdi de sonra download mi ediyo acaba? Zira 10mb alan vardi :P Sevgili Siri Esh e aydınlatıcı bir mail yolla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Apple News uygulamasının ülkemize gelişi uzun sürecek gibi. Tahminen yeni iPad ve iPhone lar çıktıktan çok sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Dikkat Ayarlar - Hücresel i acın Sayfanın sonunda Wİ Fİ yardımı var. Eğer faturanızda sürpriz sizi rahatsız edecekse bunu kapatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Teşekkürler. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 ben hep 50 liralık internet kullanıyom bana koymaz açık kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 9.0.1 geldi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 (:P) Sağlık uygulaması Tümü Cinsel Etkinlik Ahaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 9.0.2 geldi. Önemli bir güncelleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 abi haftada bir guncelleme mi yapiyorsunuz siz yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 9 yeni çıkınca görülen hataları hemen düzeltiyolar. Android gibi 3 ay beklemiyoruz. Güzel bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 o kadar para verdik, guncellesinler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Applein tum verileri nsa a gidiyor arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 apple düşünsün o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 bunun baterry save modu 4s için resmen umut ışığı oldu. yarım gün giden şarj artık tam gün dayanıyor :) deafult bu şekilde kullanıyorum. bu modu kullanırke nelerden feragat ediyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar