Editor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ben cihaz yavaşlığı için dedim onları native api içinde hiç jq kullanmıyormusun ? sadece web değilki olay en basitinden gmail app de autolayout kullanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Editor said: performanstan bahsediyoruz biz ama crashliyorsa tabiki senin dediğin gibi fixlersin. Ama biyere kadar diyorum sonuçta aynen senin dediğin gibi kendisi optime edilmiş cihazmı daha hızlı çalışır yoksa kendisi için yazdığın cihazmı daha hızlı çalışır ? benim demek istediğim bu ya ilk yazdığımı yanlış anladın yada css e takıldın. Hatırlamıomusun autoscale bile nebicim kastırmıştı sonra ufak update yaptılar düzeldi ? ama yinede düşük kalıodu lower cihazlar hep bu tablo olmuştur üst model cihaz + alt version software = Slow alt model cihaz + üst version software = slow Bu hiç bizaman değişmedi çünkü yeni eklenen Diff ler ve dolayısıyla eskileri uyumlu modda çalıştırma sistemi yavaşlatma nedeni of cok eglenceli lan ust model cihazi nasil dusuruyorsun tum ust model cihazlar en son iOS ile geliyor (iPhone 5s-ios 7,iPhone 6&6+-ios 8 artik yeni cikan hizlarda 9) eger adamlar os levelda destekliyorsa kaynaklanan yavaslik sadece cihazin donaniminin eski olmasindan kaynaklaniyor. Editor said: aynen ya şu yavaşlamalar benimde canımı sıkmaya başladı illa yeni aldırtıyor. Olay hep App leri eski telefonlara göre değil yenilerinin özelliklerine göre yapmaları bunda sacmalamani diyorduk. Appler device specific yazilmaz. OS specific yazilir. Android gibi dillerde egerde eger o cihazda sorun cikarsa ki olabilir cok oyunuyorlar adamlar OS kodlari ile onlara ozel bug fix yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Editor said: ben cihaz yavaşlığı için dedim onları native api içinde hiç jq kullanmıyormusun ? sadece web değilki olay en basitinden gmail app de autolayout kullanıo nerde kullanacaksin ? jquery neden kullanacaksin. Uygulama icersinde webview acipta siteyi mi calistiriyorsun ? Gmail app native. API ile konusuyor o dayi. Ne yapiyor zannediyorsun? gmail mobile sitesini mi parse ediyor ? Eger bookmark uygulama yaziyorsan zaten mobile development degil ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 SenariouS said: Editor said: aynen ya şu yavaşlamalar benimde canımı sıkmaya başladı illa yeni aldırtıyor. Olay hep App leri eski telefonlara göre değil yenilerinin özelliklerine göre yapmaları bunda sacmalamani diyorduk. Appler device specific yazilmaz. OS specific yazilir. Android gibi dillerde egerde eger o cihazda sorun cikarsa ki olabilir cok oyunuyorlar adamlar OS kodlari ile onlara ozel bug fix yaparsin. device specific modeline göre bahsetmedim. Bir oyun yapıyoruz mesela bu oyunu cihazın limitlerine göre yapıyoruz. Yani ram yeterliliği ve cpu kullanımı bunları hep test edip optimize ve eklemeler yapıyoruz. Yeni model çıktığı zaman oo yeni özellikler ekleyebiliriz diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 simdide oyuna gectik... Ya abi oyunlarda su dediginin sasilacak yani ne peki? Tum oyun dunyasi buna gore calisiyor? Bide ne yaziyonuz aga? AAA firmasimisiniz? FPS falan mi yaziyorsunuz? Oyunlarda zaten belli basli kullanilan libraryler var. Cocos2d,Unity,Metal (yazan var mi bilmiyorum bunda ama haha) bunlarda zaten belli limitler. Sen dersin ki iPhone 4s ve yukarisi hedef kitlem ona gore yazarsin. Adam 3gs ile calistirirsa kendi sorunu bunda sasilacak veya kizilacak bir durum yok pcde boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 SenariouS said: nerde kullanacaksin ? WTF Ya bırak ... neyse bişi demek istemiyorum şuan yeteneklerinede fazla kıt düşünüyorsun open your mind diyorum. Tabi ne tür programlar yazdığınada bağlı. Bilmek istediklerin varsa TCM ile çalışıyorum bir gün gelirsen beklerim orda tartışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ha eskiyide destekleyeyim dersen baska yollar var. en son su seyde maze runner oyununda gormustum ayarlarinda grafik ayarlari vardi. Hatta gorunce hadi bakalim bunda da grafik ayarlari basladi demistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Editor said: SenariouS said: nerde kullanacaksin ? WTF Ya bırak ... neyse bişi demek istemiyorum şuan yeteneklerinede fazla kıt düşünüyorsun open your mind diyorum. Tabi ne tür programlar yazdığınada bağlı. Bilmek istediklerin varsa TCM ile çalışıyorum bir gün gelirsen beklerim orda tartışırız. ya arkadas nerde kullaniyorsun. Open mindedla alakasi yok. Basit soru hangi appin neresinde kullaniyorsun? UIWebView disinda nerde kullanabilirsin ki? Javascript librarysi lan?! Bide en sonunda yanima gel falan okuzce olmus be gulum. Yazilim isi ayaga cagirmakla degilde netten yuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Biz halen burda genel konuştuğumuzu anlamadın dimi ? halen alanı daraltıp editorü nası sıkıştırırım köşeye amaçlarındasın Yok web mi konuşuyoruz yok oyunmu ben native diyorum filan hahaha Biz Cihaz vs IOS yavaşlığının APPLICATION kaynaklı olup olmadığını tartıştık SEN DEDİNKİ HAYIR DEĞİL... BEN DEDİM Kİ EVET APP ler yüzünden oluyor. Olay bu ok ? APPLICATION tanımını yaparmısın bana ? Neyse benide eğlendirdin baya yeter bukadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 valla hayat editor'e guzel ya, bi de belki cetoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Native app'de jquery'yi nerde kullaniyosun editor onu soyle. Soru soruyoruz nasil diye, gecistiriyosun, konudan konuya atliyosun cevap vermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Editor said: Biz halen burda genel konuştuğumuzu anlamadın dimi ? halen alanı daraltıp editorü nası sıkıştırırım köşeye amaçlarındasın Yok web mi konuşuyoruz yok oyunmu ben native diyorum filan hahaha Biz Cihaz vs IOS yavaşlığının APPLICATION kaynaklı olup olmadığını tartıştık SEN DEDİNKİ HAYIR DEĞİL... BEN DEDİM Kİ EVET APP ler yüzünden oluyor. Olay bu ok ? APPLICATION tanımını yaparmısın bana ? Neyse benide eğlendirdin baya yeter bukadar. Cihaz Donanimi diyorum be arkadas Koseye sıkıştırmak olarak anlama lan ezik misin Diyorum ki oyle degil sonra araya bi ton sacmaliklar yaziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 donanım eskimesindenmi kaynaklı diyorsun ? iphone5 ler de var o mesela 3. yıl sonunda ölü moddalar Hardware sorunları gördük mesela ram testlerinde bile sorun çıkabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Editor said: donanım eskimesindenmi kaynaklı diyorsun ? iphone5 ler de var o mesela 3. yıl sonunda ölü moddalar Hardware sorunları gördük mesela ram testlerinde bile sorun çıkabiliyor evet abi uygulama ile alakasi yok diyorum iki saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ya bastan desene onu! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 HAAAAAAAAAAAAAAAAAA ben sen oyle demiyosun diye sacmaliyorum kac sayfadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 saçmalamayın. Ben halen diyorum app kaynaklı ağırlık diye, ha demiyorum ki hardware upgrade i ile alakası yok ama applerde de o upgrade e uyup güncelleme yaptığı için böyle diyorum. IOS9 Çıkacak şimdi 1.tamamen iphone6s donanımını baz alarak yapılcak 2.APP ler Update yapılacak IOS9 ve Iphone6s Donanımı baz alınarak update edilip eklemeler yapılacak. 3. Eski cihazlarda IOS9 a geçicek IPHONE 5 IOS8 daki IOS9 a göre yazılmış app ile IPHONE 5 IOS9 daki IOS9 a göre yazılmış app Aynı hızda/performansta çalışır demesin kimse bana Sadece demek istediğine ekleme yaptım evet hardware bazında sorunlar var ama 3 sene sonra ölüyor cihaz hardware sorunları baş gösterdiği için dedim. İyi okuyun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Editor said: saçmalamayın. Ben halen diyorum app kaynaklı ağırlık diye, ha demiyorum ki hardware upgrade i ile alakası yok ama applerde de o upgrade e uyup güncelleme yaptığı için böyle diyorum. IOS9 Çıkacak şimdi 1.tamamen iphone6s donanımını baz alarak yapılcak 2.APP ler Update yapılacak IOS9 ve Iphone6s Donanımı baz alınarak update edilip eklemeler yapılacak. 3. Eski cihazlarda IOS9 a geçicek IPHONE 5 IOS8 daki IOS9 a göre yazılmış app ile IPHONE 5 IOS9 daki IOS9 a göre yazılmış app Aynı hızda/performansta çalışır demesin kimse bana Sadece demek istediğine ekleme yaptım evet hardware bazında sorunlar var ama 3 sene sonra ölüyor cihaz hardware sorunları baş gösterdiği için dedim. İyi okuyun be iOS 8de iOS9 gore nasil app yaziyon lo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Editorun "kendimi nasi ifade ederim" kursu almasi lazim ya. Huzura erdigimiz nokta olur. Ayni app'i ayni framework'un iki farkli versiyonunda derleyince arada hiz farki oluyor demeye calisiyo sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 yoksa ios9 gore yazsa catlar ios8de app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Beta 3 cikti.. Beta 2 deydim bakalim bu nasil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Pil (tu) News app (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 İos 9 geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 iso9geldimi.com yapışıtın hemen bitane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Navigasyon uygulamaları genel olarak Beta 2 de çalışmıyordu, Beta 3 de de bir değişiklik yok, yine çalışmıyor. Istanbul ve Yandex Navisiz bir hayat zor oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar