Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 https://www.facebook.com/AltinorduEspor cümlemize hayırlısı olsun izmir halkı gider bol bol.. fenerbahçe de olabilir miş gerçi adı ilerleyen zamanda ama bilemiyorum şuan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 lig tvde altınordu ile ilgili bölüm yapmışlardı, altyapısını kulübün nasıl çalıştığını falan göstermişlerdi. yemin ediyorum izmirde olsam kesinlikle koyu taraftarı olurdum bunların. gerçekten kulüp budur, diğerleri anca takım olabilir altınordu varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 adamlar manisada maç yapıyor : ) gidilmiyor bile ama eskiden çok sağlam taraftarı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 çok uzak mı manisa bilmiyorum ki :( burda pendikten kadıköye maç günü gidip gelmek 3 saati buluyordu trenler kalktıktan sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar