WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 4 alıp 3 ünü satmayı düşünen falan varsa alabilirim, pm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Hadi yeni konu açmayım, kaç gündür üşeniyordum PS3 ü satmaya. PS3 500 GB Go edition.2 orjinal kolu var. İçinde PSN den indirilmiş oyunlarda vardı ama çok eskidir muhtemel, bakmam lazım neler var. Aha bu kendi kutusunun resmi; Şunlar kutulu oyunlar; Dürüm yeni yedim, stokta var evde. Kırmızı malbuş 2 karton var kesmez. Ciddi tekliflerle gelin, yoksa forum dışı kendim alırım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Oyunları ayrı sat, yoksa yok pahasına gidiyor. Koy gg ye gitsin pıtır pıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Ya hiç uğraşamam Lopeth valla. Feci tembelim bu konularda. Hepsi bitsin gitsin işte. Satılmazsa da sıkıntı değil, hediye ederiz ihtiyaç sahibi birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Fiyat ver kardeş,kaç kuruş bu... Kapalı ihale mi yapıyosunuz anlamıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Evet zarf usulü yapıyoruz. Fiyat yazmadım, çünkü bakmadım henüz ikinci el fiyatlarına. Siz yazın bir şeyler arada araştırayım bende. Fikir de verin işte, şuna gider buna gider diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 200 lira bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Güncelleme; Valla sahibinden vs baktım saçma sapan fiyat isteyenler de var, ne kadar temiz olduğu tartışmalı ucuz sayılabilecek ps3 ler de var. Benim cihaz temiz gerçekten, kozmetik ufak tefek çizikler vardır mutlaka. Piyano siyah işte haliyle. 650 TL diyecektim trolleyen çok olur eminim, 600 paticik fiyatı işte. Oyunları tek tek satmakla uğraşmak hiiç istemiyorum inanın. İkinci el monitör ASUS 23" MX239H ve ya LG 32LB582V tadında LED tv bakıyorum. Bu tarz şeylerle takasa girebilirim. Digital oyunlar ı dan PSN acc eme bakarak yazdım. Bu arada kırılamayan sürüm var sanırım içinde, en son 1 sene önce falan güncellenmiştir. Digital oyunlar; Far Cry® 3 Hitman Absolution Dragon's Dogma: Dark Arisen Spec Ops: The Line Catherine Dead or Alive® 5 MotorStorm® Apocalypse inFamous 2 LittleBigPlanet™ 2 The Jak and Daxter Trilogy Gravity Rush™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar