Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

roaccutane kullanmış olan varmı?

Deli333

Öne çıkan mesajlar

çok stresli bir ortamda değilseniz birşey olmaz. bazen çok bunalıyor insan. belki alakası vardır. en büyük yan etkisii yemeklerden tat alamama :( zaten adamı depresyona sokanda bu. yemek yerken bazen ağızınız acılmıyor. yemek yerken zor oluyor. birden gülünce zaten vay halinize. ağzınız yarılıyor dudaklardan kan akıyor.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

beslenmenize dikkat edin , yavaş yavaş düzeleceğini sanıyorum.

benim de öyleydi , tonikle siliyodum , yumuşatıcı ile felan bakım yapıyodum yani bariz.
bi ara harbi cillop oldu , sonra bıraktım az bi pürüz var yine.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 21 Ağustos 2004 16:00 tarihinde demiş ki:
said:
_Mordrac_, 21 Ağustos 2004 15:59 tarihinde demiş ki:
Ben yıllarca sivilcelerle barışık yaşadım kendinizle barışık olun biraz.

hala da yaşarım ben..

beni bilirsin :) kanka olduk artık onlarla eheh[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha ileriye götürdüm..
Her gün beraber yatıyoruz..

Şu burun etrafında olan siyah nokta illetinden de kurtulsam süper olucak..[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen dungeon master'ın imzasını okumuşsun..
-----
Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...