Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 çok stresli bir ortamda değilseniz birşey olmaz. bazen çok bunalıyor insan. belki alakası vardır. en büyük yan etkisii yemeklerden tat alamama :( zaten adamı depresyona sokanda bu. yemek yerken bazen ağızınız acılmıyor. yemek yerken zor oluyor. birden gülünce zaten vay halinize. ağzınız yarılıyor dudaklardan kan akıyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ben kolay kolay depresyona girmem lafı biraz şey gibi oldu ''biz turkuz bize bişey olmaz''[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 beslenmenize dikkat edin , yavaş yavaş düzeleceğini sanıyorum. benim de öyleydi , tonikle siliyodum , yumuşatıcı ile felan bakım yapıyodum yani bariz. bi ara harbi cillop oldu , sonra bıraktım az bi pürüz var yine.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Cthulhu_, 21 Ağustos 2004 16:00 tarihinde demiş ki: said: _Mordrac_, 21 Ağustos 2004 15:59 tarihinde demiş ki: Ben yıllarca sivilcelerle barışık yaşadım kendinizle barışık olun biraz. hala da yaşarım ben.. beni bilirsin :) kanka olduk artık onlarla eheh[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ben daha ileriye götürdüm.. Her gün beraber yatıyoruz.. Şu burun etrafında olan siyah nokta illetinden de kurtulsam süper olucak..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 nedanko bişi diyecem gecen gun imzanda 3 parmak yazmıyor muydu :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Sen dungeon master'ın imzasını okumuşsun.. ----- Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 he tamam :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar