Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sucuk Ekmek Tutorial :)[Resimli]

kingpin

Öne çıkan mesajlar

said:
Alexi_Septimus, 19 Ocak 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
Rüyanızda sucuk girer bi tarafınıza inşallah.

başka ne denebilirki
ulan şimdi çıkıp ebesinin örekesinden malzeme alıp ve bununlada kalmayarak 1 aydır balkonda duran iğrenç tavayı yıkayıp sucuk ekmekmi yapıcam ben?(hayır ama bi an düşünmedim değil yani)
Sosyal ağlarda paylaş

Az sonra Kırçiçeğinden 1.5 kuzu şiş söyliyecem.

Offfff off, kömür gibi yanıyorum, çok açım nihaha[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

İşte getiren adam aç muamelesi yapmasın diye kahvaltı etmedim, 12 ye kadar sabredicem eheh[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Kırçiçeği hayatımda yer edinmiş et restoranlarından hehe =)
Yalnız oraya aç karnına gidince büyük felaketler yaşanabiliyor.

Kız arkadaşımla gittiğimde menüyü görüp gözüm döndü, vali kebap söyledim, o yüzden ayrıldık heralde sonra haahah =)

Abi valisi hayvani birşey oranın ya.
Ama en sevdiğim kuzu şişi. Sonra manisa kebabı. Döneri de baya güzel. Kiremitlerine de laf yok. İzmir'deki en güzel kuşbaşılı kaşarlı pideyi de yapıyor ayrıca.
Ben şu siparişi 11.30 da vereyim :)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

usta bi tane de bana çeksene be[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything

**no more dinosaurs@ montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...