-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Giremiyorum."go.icq.com"'dan da yuklemiyor.Ne yapabilirim?[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Proxy ?[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Denemedigim kalmadi.Ist/Bakirkoy Aktif Kablo kullaniyorum.Eger bu yakinlardan biri girebiliyorsa bana kendi kullandigi Proxyyi soyleyebilir mi?[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 213.243.30.8 port 80 HTTPS fln filan 443 bunu bir dene bunla bağlıyım tabi senn bölgen değil bilmiyorum yinede olabilir[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Denedim.Olmadi..[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 icq yu kurmayı dene.benimki bakırköyde dsl ile rahat bağlanıyo.go.icq bendede açılmıyo[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Kurulu zaten icQ.Okursan anlayacaksin..[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Yurtdışı yüzünden bağlanılamıyor bazen aman her zaman değil senin sorun farklı galiba. Ps : Ne eziği lan hani arıyacaksın -wissy?[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Anaa..Aricaktim degil mi? :) Dur ararim bizimkiler uyusunda :)[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 213.243.30.8:80 proxy olarak kullanırsan girersin çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bende aktif kablo ve bağlanamıyorum.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bende aktif kabloyumda kablo anca gelince bağlanabiliyorum saolsun bütün gün yok, yarın açıp bi güzel sıvıycaz anlaşılan...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: MrMedia, 04 June 2003 22:58 tarihinde demiş ki: 213.243.30.8 port 80 HTTPS fln filan 443 bunu bir dene bunla bağlıyım tabi senn bölgen değil bilmiyorum yinede olabilir[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti bende bunla bağlıyım[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heller Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 proxysiz deneyin birde... ben proxy ile açabiliyordum dün gece açılmamaya başladı bende proxy i iptal ettim düzeldi tekrar açılmaya başladı...[hline][b]* Never Feared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: MrMedia, 04 June 2003 22:58 tarihinde demiş ki: 213.243.30.8 port 80 HTTPS fln filan 443 bunu bir dene bunla bağlıyım tabi senn bölgen değil bilmiyorum yinede olabilir[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti saol saol saol sırf içimde kalmasın diye umutsuzca denedim ama online'ım.tabi ne kadar sürer bilemem..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ben aylardır senin ip den online ım cevat[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ben hergün değiştiriom proxyi nrdeyse bıktım artık[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Her$eyi denedim ama olmuyor..Sanirim delirecegim..![hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 nası girdin proxyi kapatıp ya[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bostancı utv hiç ama hiç bir şekilde girmiyo 2 haftaönce çalışan proxylerle girmiyo http boş proxy numarasını da yemiyo icq go yu da açamıyorum xp nin java boku yüzünden felç oldum bi çözüm bulana erkek alcam[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar