Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R3rc4 Hakinda Bir Bilgi

wolcano

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar bir sorum olcakacak R3rc4 Caliştirdim fakat Sphere55i deki gibi scriptler yazilari yani consoldaki yazilar cikmiyor biraz R3rc4 hakina kisa bir bilgi ve nerede neler yapilmasi gerektigini Kisa ve net bir sekilde anlatabilecek bir ark.varmi acaba Arama yapin demeyin aratirdim buldum baktim istedigim cevaplar orda yok Lütfen bu R3rc4 Sphereden alnayan kullana varsa Net bir şekilde bilgi verirse sevinirim İlginize Tşk edeyorum.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun sebebi;
Revisionda konsol fontları "monospaced" yani biraz genişletilmiş yapıldı. Fakat 98 ile uyumsuz olduğu düşünülmemiş. Bu nedenle yazılar gözükmüyor. Fakat konsoldan bir notepad'a yapıştırıp bakabilirsin. (büyük işkence).[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr
Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear?
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorun WinME'dede oluyor ve sunucuyu açtıktan sonra kendi makina ile bağlanamıyorsun.
Bu bende yaşanıyor o yüzden 55i'ye devam :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

hims Tşk ediyorum bir sorum daha olcak bu cliente account name Password yazan yerin gump no bulamadim ya transparan yapicam ama malesef id bulamadim arka plan 5500 1418 account ve passwort olan yer giri burayi ben transparan yapicam ama yapamadim id bilen varmi.?[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

3000 şifreni ve kullanıcı adını yazdığın beyaz yerin id'si
5054 şifre ve kullanıcı adı kısmının etrafındaki gri çerçeve.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Sosyal ağlarda paylaş

Allah razi olsun ya Tşk Ederim vallha.

Allahim bu sorun hiç bitmicekmi biktim su wal of stone bug ile uni bagu cildirtacak beni ya...:!!![signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

wall of stone bug'ı nedir vendorlara atılan ise ara derim biraz
ama arkasından büyü yapılma ise ona en çok benzeyen duvar ile id'sini değiştir.
wall of stone bul ve altında dupeitem=i_hede_hödö olan kısmı değiştir yani.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Sosyal ağlarda paylaş

[ITEMDEF 07a]
DEFNAME=i_wall_stone_7
TYPE=T_WALL
RESOURCES=100 i_rock_plain
CATEGORY=Buildings - Walls
SUBSECTION=Stone Wall 3
DESCRIPTION=@
DUPELIST=07b,07c,07d,07e,07f,080,081,082,083,084,085,086,087,088,089,08a,08b,08c,08d,08e,08f,0364,0365

on=@create
id i_wall_stone_8
dispid 080

bu sorunu çözer[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Tşk arkadaşlar unicorn bug bilen varmi peki arkadaşlar birseyi daha farketim ben ya bu R3rc4 spherede calişiyor fakat Buseferde client girmiyor galba Account name uyusmuyor bu sorunla karşilaşan varmi beyler.

Arkadaşlar bu buglari nasl kapatabilirim bir bilgisi olan varsa yardim edebilirmi bana.

lamblara tame basılıyo all release edilip tamer 100 leniyor.
bronz elementi ceseti kestikten sonra başka iron ıngot çıkıyor
Flam sanet kal vas koşarak atiliyor.
flam sanet bomba krim etme olayi
tailor bugu var sürekli tekrar yap diyosun sonra takir takir tailor kasiliyor bu bug nasil kapatabilirim acaba.?

[Bu mesaj wolcano tarafından 24 Ocak 2005 11:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...