fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 30 mayısta sipariş verdiğim ürünün kargosu en geç 4 haziran dediler ve bende olur aksilik dedim ses etmedim fakat ne gelen var ne haber var. Ürünü onayladım yanlışlıkla ve gg müşteri hizmetlerinden buna uygun bi şık bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 gg nin kısır menüsü insanı felç eder ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yanlışlıkla onayladığını nereden bilecekler hiç düşündün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bence yanlislikla onayladigini karsitaraf gorup geri cekmis siparisi sagfashsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Kargoda imzam yok. Buradan ispatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Anhora etkisi, forumda grip salgını gibi etki gösteriyor alışveriş konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Evet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar