gennayi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 [function tekraryap] src.makeitem= [PLEVEL 1] tekraryap [function tekraryap] src.makeitem= [PLEVEL 1] tekraryap [function tekraryap] src.makeitem= [PLEVEL 1] tekraryap [function tekraryap] src.makeitem= [PLEVEL 1] tekraryap [function tekraryap] src.makeitem= [PLEVEL 1] tekraryap [function tekraryap] src.makeitem= [PLEVEL 1] tekraryap [function tekraryap] src.makeitem= [PLEVEL 1] tekraryap bole bir tekraryap scp si yazdim tum dialog lara src.makeitem= gibi eklememe rahmen calismior neden acaba yardimlariniz icin simdiden saolun
Faust Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Birinci olarak; script'i niye bu kadar tekrarlamışsın? Yapman gereken şu olmalı. [function tekraryap] src.makeitem= [PLEVEL 1] tekraryap Tüm dialoglarada şunu yapman lazım. Mesala resurrection scroll'u. onbutton=1 src.makeitem i_scroll_resurrection src.tag.inscription=i_scroll_resurrection Ve en önemlisi tekraryap'a bir belirleme falan koymamissin. Adamin ne yapacagi belli değil. Tailoring kullanabilir, inscription kullanabilir. Onada şöyle birşey yapabilirsin. .tekraryap ins .tekraryap tailor gibi. [function tekraryap] if strmatch("","") src.sysmessage Neyi tekrar yapacaksiniz? elseif strmatch("","tailor") src.makeitem= elseif strmatch("","ins") src.makeitem= endif Hatam varsa lütfen düzeltin. Kolay gelsin.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? [Bu mesaj -Aeris- tarafından 22 Ocak 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 su tekrar yap olayini neden her dialog icin ayri yapiyorsunuz ki? dialogtaki button'lara src.tag.makelast i_hede seklinde tagletip kullanirim, adam dialog'u acip bi kerede basiversin allah allah.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Faust Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Cidden bu yönüyle hiç düşünmemişim :) Evet öyle daha mantıklı.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear?
Albert Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 :)[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Kronos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 dialoglara eklersin , makelast olayini herbirine tag.tekrar die bi functionda işi bitirirsin nie uzatıosunki ?[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 [plevel 1] tekraryap [function tekraryap] src.makeitem ve tüm diaog scriptlerinde [dialog ......] . . : . ON=XX src.makeitem i_asdas src.tag.sonitem=i_asdasi şeklinde oluodu sanırım :) unuttum gitti 6-7 aydır hiç kod yazmadım :) böle bişeyler işte :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kronosh geri gelmi$ rra yıda isteriz :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tekraryap diye hepsini bi komutta toplamaya ne gerek var , hepsine ayrı function verin olsun bitsin : [function inscriptionyap] src.makeitem= [function tailoryap] src.makeitem= gibi...[signature][hline]Coming Soon...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yada dialogları function ile açtır mesela inscription açarken blank scroll altına on=@dclick src.function_ins [function function_ins] tag.makelast d_skill_insxxx yaparsan bütün buttonlara eklemende gerekmez ins dialog açıldımı ins ile yapılanı tanır direk bunu bütün dialoglara ayarlarsan makelast olur sanırım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Albert Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Lucas1, 23 Ocak 2005 04:02 tarihinde demiş ki: kronosh geri gelmi$ rra yıda isteriz :) EVEEEET! :) ya o degildei krono$h karde$imiz yukarida neden uzatiyosun ki demis eheh. ben ornegi vermisim altina aynisini yazmis lol.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Kro'muz geldi tamamdır eski tayfa toplanıyor ;) Neti bıraktı bir daha gelmeyecek denmişti ama iyi olmuş geldiği.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 lol lol lol[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
Öne çıkan mesajlar