asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bir gazete arşivi indiriyordum. indirdim işte dosyayı . açtım da ama bu d64 uzantısı ne ile açılacak ki?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Commodore 64 romları bu formatta idi ama sanırım senin işin ile alakası yoktur.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 LOL, harbiden commodore romu çıktı. Senin magazin dergisinin c64 için olanı herhalde. edit: Bu mesajı yazarken rom yükleniyordu. Evet bir magazin dergisi çıktı. C64 ile okuyabiliyorsun. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 24 Ocak 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 neyse magazin gazetesiymiş zaten işime yaramaz... Teşekkür ederim...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 24 Ocak 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar