Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Normalde aylık 31tl fatura ödüyorum. Az önce sms geldi 54 tl borcunuz var bu ay ödeyin diye. Ücret detaylarında Hat Açma Ücreti altında 11tl borç yazmışlar, gerisini steame harcamışım sorun yok. Bu hat açma ücreti nedir? Hattımı uzun zamandır kullanıyorum ilk defa böyle bişey gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 arayıp bir sorsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Emin değilim ama geç ödeme sebebiyle falan hattın kapanıp tekrar açılması gibi bir durum varsa onun için almış olabilirler 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Fatura geçince hattını kapamışlar heralde gene açmak için 11tl istiyolar para tuzağı ara say söv avea geçecem falan de hallederler. Edit:Turkcellde işler iyi gitmeyince adam silkmeye basladı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ttnet de 19 tl açma parası alıyor kesilirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar