Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Arka planda Soldier of Fortune çalıyor. Her zaman "Bekarlık sultanlıktır" felsefesi ile gezen ben gecenin bir yarısı yalnız başıma şu aptal bilgisayarın başında oturuyorum. "Keşke şimdi yanımda sarılacak, öpecek biri olsaydı" diyorum. Yakın bir zamanda, hayatımda ilk kez terkedildim. Hala terkedilmenin acısını tam olarak atamadım içimden. "Zaman herşeyin ilacıdır" aslında ama dinlemiyor ki gönül. Şarkı değişti "Yalnızlık Ömür Boyu" geldi, shuffleın azizliği heralde. O bile dalga geçiyor benimle. Kimseyle paylaşmam genelde içimdekileri. Bu sefer o kadar büyük bir boşluk var ki içimde, içimi açayım da belki biri doldurur diyorum kendi kendime. Aslında biliyorum ki o boşluk her ne kadar acıtsa da canımı, seviyorum ben o boşluğu. "Keşke" diyebilmenin, "yanımda biri olsa" diyebilmenin en güzel yolu bu boşluk. Aşk ulaşamamaktır. Ulaşamamayı seviyorum belki biraz da ben. Kim olursa olsun, aşkı aşk yapan ulaşamamak olduğu için seviyorum ben bu içimdeki boşluğu. Ne bir cevap, ne de derdime derman olmasını istemiyorum kimseden. Yazıp rahatlamak istedim sadece. Okuyana da okumayana da teşekkürler.[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Sarılacak,öpecek kız ararsan yalnız kalırsın derim ben.Sevdigin ve seni de sevecek kız aramalısın bence...[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! --------------------------------------------------- Sıkıldık Tarih_Hastası'nın c/p lerinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 İdeal ask ulasamamaktır, biraz mazosistlik gibi gelcek ama acı cekince yalnız kalınca bosluga dusunce depresyona girince anlıyosun degerini cok dogru... Fakat hayat boyu acı cekmek de nereye kadar diyip genelde mutlulugu baskalarında aramak durumundayız. İronik mi desem bilmiyorum gecenin bu saatinde, sacmalıyorumdur herhalde.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Yoo saçmalamıyosun, ben de öyle düşünüyorum.. Hafif mazoşistliğe de kaçsa seviyorum ben bu yalnızlığın acısını..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yalnizlik paylasilmazzz... bu duyguyu yasamaliyizki ilerdeki iliskilerimize bi o kadar sarilabilelim degerini anliyalim.. insanin bazen kendi kendisiyle yalnizda kalmasi gerekio.. uff aman her ne haltsa iste güsel diildir ama güsel yönlerinden bakmak gerekir .. =P her insan ewladi mutlaka bi kere yasar sadece önerebilirim :-D[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 vanille imzan güzelmiş :) spidee o boşluk dolar ilerde merak etme. hayat kısa ama yeterince uzun. o boşluk ya dolar ya ytl.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo [Bu mesaj Sly-One tarafından 23 Ocak 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 thx Sly-One. güzeldir imzam. :D[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 benim imzam o =P nooluos.. benn tskr ederim imzam cok güseldir sahibine cekmis serefsis..!!:hmm:[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ha sen ha ben ayrım yok patide aa ayıp :P[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 herkes imzasini bilsin kardesim olmaz öle =P[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 senin imzan benim imzam benim imzam senin imzan diye uzatmak isterdim bu muhabbeti ama topici acana ayıp olacak konu dagılmasın. öhhmm[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hmm star bucks'ı severim güzel yerdir. Pahalıdır ama nitekim össden önceki aylar oraya gider 1 kahve alır ondan sonra 4-6 saat otururdum orda ( genelde arkadaşlarla ders çalışırdık vs)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 evet dedigim gibi yalnizlik paylasilmaz ,paylasilinca yalnizlik olmaz.. ( ayrica imzan cok güzelmis ama bnmki daha güzel o ayri =P)[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yalnız kalmaya devam et ve sorgulama...yalnızlığın tam zamanında biticek.yaşadığın yalnızlık çok güzel gelicek geçince ama bir daha yaşamak istemiyeceksin...çünkü artık paylaşıyor olacaksın :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konu yalnızlıkken imza kavgası olmus yalnız burda kıprasmayın bi imzalarınız kapıssın =P said: Ardeth, 23 Ocak 2005 03:35 tarihinde demiş ki: hmm star bucks'ı severim güzel yerdir. Pahalıdır ama nitekim össden önceki aylar oraya gider 1 kahve alır ondan sonra 4-6 saat otururdum orda ( genelde arkadaşlarla ders çalışırdık vs) Sinacım orda elestiri starbucksa degil hem biz biliyoruz senin starbucks maceralarının nası basladıgını sen de haksın deilsin =P Hersey bi kenara irish creamli cappuchinosu guzeldir yalnız alkol+kafein daha ne =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Spidee, 22 Ocak 2005 23:56 tarihinde demiş ki: Zaman herşeyin ilacıdır.. Dayan biraz, bir süre sonra geçer ;) geçmiyo lan işte. :) zındık breh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Geçmiyo di mi ? Olsun, doktorun dediğini yap, yaptığını yapma =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Arayis icersinde olmaman nedeniyle bir bosluktasin.Bence sof oynamayi birak cik disari gez.Bir arkadasinida ayart bir ortamlai gezin.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar