BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bence rogue' ya gnome(ufacık oldugu icin gizlilki icin sahane) Tauren Warior (w3'te en cok hosum giden oydu :-)) Dwarf'a Paladin(ben o olcam :)) Night elf'e HunTeR orc'a hunter-warior troll'e shaman undead'e Warlock Human'a mage bence en sekil dagılım bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 MacbetHin ss ile 2handed sw Tauren Warriorın karizmaya şu saniye vuruldum. Breh breaah kardeşim o ne heybet öyle beaa[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 elfler essek kulaklı, taurenler uyuz kasınıp duruyorlar ,humanlar gay gibi, trollar tam paspal , dwarf bi dwarf ı nasıl karizma yaparsınki , gnome biraz daha ufaltırdak yok olcaklar , her zaman heryerde UNDEAD karizma bide troll kadının yuzu guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 elflere yakışıyo o kulaklar bi elfi elf yapan kulaklarıdır[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bence Oyundaki gnomelerden sonraki en çirkin ırk undead. Daha karizma yapmalarını beklerdim. Çok kötü olmuş bence :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: spawn77, 23 Ocak 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Bence Oyundaki gnomelerden sonraki en çirkin ırk undead. Daha karizma yapmalarını beklerdim. Çok kötü olmuş bence :) suna bi bak o zaman :)[signature][hline]--------------------------------------www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 looooooool o ne ahahhah[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya biri guzel bi sekilde giyinmis bi warlock ss i bulabilecegim bi site soyleyebilir mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 AŞMIŞ UNDEAD!!! undead kılıkları konusunda fikrim deişti. Ama Kurdun üstünde elinde çift baltalı bir Orc Fighterın karizması bence hiç bir şeyde yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bide kel olmasaymıs o undead biraz akrizma diyebilirdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 nesi karizma bunun ya, elinde balta tutan zombi işte[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 23 Ocak 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben sadece troll ile undead bir noktasına gıcığım bot giyiyorsun ama halen ayak cıbır o yönden 2side kötü[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Çevre çok güzel ya ortamdaki hele human ve dwarf şehirleri ve etraflarındaki kasabalar ükemmel olmuş resmen bir tablonun içinde oynuyor gibi hissediyorum kendimi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Engin2, 23 Ocak 2005 18:52 tarihinde demiş ki: nesi karizma bunun ya, elinde balta tutan zombi işte Bak bu sekilde düşününce "nesi varmış bunun" gibi durmuyo ama[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Night Elf Huntress huntress, çünkü dişi night elf roxxors Üstelik yanında kaplanı da var... ÜHÜHÜHÜ RELEASSSEEEE[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 undead warlock ss i isterizzzzzzzzzz!!! :) bi site bilen falan varsa koysun suraya bi ss de millet undead gorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 benim eski karakterinkini koyuyum madem cok istiosun[signature][hline]--------------------------------------www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Eternal, 23 Ocak 2005 19:22 tarihinde demiş ki: said: Engin2, 23 Ocak 2005 18:52 tarihinde demiş ki: nesi karizma bunun ya, elinde balta tutan zombi işte Bak bu sekilde düşününce "nesi varmış bunun" gibi durmuyo ama PEKİ BU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜNCE KARİZMAMI DEĞİL Mİ???????? HAHHAAHHAAH BU hatunları nette bulamazsınız :D isteyene tam boylarını yollarım ahahaha. RESMİN BÜYÜK VERSİYONU İÇİN http://www.2gosu4me.com/karizmaundead.jpg[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bence Kesinlikle Taurenler ; Oyunu en "iri" ırkı Tam anlamıyla kodumu oturtuyorlar + olarak dişi Taurenler bence en sevimli female karaterler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 e okadar sanatsal faliyet yaptık :D karambole gidecek :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ahahha asphodel gecenin bu vaktinde harbi güldürdün beni çok güzel olmuş ellerine sağlık.[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar