DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Buradan[signature][hline]Tatil'deyim Tarih Türkler'de başlar---Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!---Türk Olmak---Vatan
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 çok amatör[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 23 Ocak 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 "dikkatlice" bakılırsa hile anlaşılabilir.. dalga mı geçiyolar benle? dikkat etmeye gerek var mı? :)
geffen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ne bu ? :) Komediye bak.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 super bisi yaws[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ama nasıl evet doğru harbi diyorum ya tuttu olamaz ya.İmkansız what?nasıl? :D(olum sırf yedi bu herif demeyin diye değiştirdim:) )[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... [Bu mesaj Cyan_Bloodbane tarafından 23 Ocak 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya 1dk.. nasi buldu sectigim karti =P o kadar monitöre baktim ama hileyi bulamadim :-Dhaha[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 çok sacma ya :D benimde tıkladıgım ikonu kaydetmeyen bi site varmı acaba ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hile nedirki yani? [signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. [Bu mesaj Eternal tarafından 23 Ocak 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Harbi türk hekır bablara bak ya.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 SU ATES HAVA TOPRAK linkler aynı kapıya cıkıyor nedense :P (bkz: tarihhastasi)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor [Bu mesaj eraygnr tarafından 23 Ocak 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 evet cok basıt simdi annadım taktıgı[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 abi tekrar soluyorum ya kafa basıyosa sanıyede anlarsınız beyler . senın tıklaıgın resmi kaydetiyo sayfa diğer sayfa acıldıgında o resimi siliyo anladınız mı abi ilk saniye anladım direk tıkladım bide hiç bişey usunmedım kı ben :)[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sonda gosterdiği kartlarla bi önceki gösterdiği kartların hiçbiri uymuyoki sizinki uysun ehhe[signature][hline]Fire in the Darkness...
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Sır Perdesini Aralıyorumm Renklerin Oldugu Sayfa Buna Cıkıyor Maddelerin Oldugu Sayfa Buna Son Kartların oldugu sayfada buna ama ne hikmetse bastaki kartların hic biri sonda yoq :-?[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor
pan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bunun için uğraşan beyinlere yazık.[signature][hline]wtf?
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 abi ben ağlıycan sizi topicle basbasa bırakıyorum .[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bakınnn Ilk Sayfadaki Kartlar Bakınız Sonda Cıkan Kartlarla Bir Benzerligi Yok[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 çok absürd :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 :) Ayrıca Basta 6 kagıt varken sonda 5 kagıt cıkıyor[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hala tartısıyolar ya *!kafayı yer *[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: SoulCube, 23 Ocak 2005 20:58 tarihinde demiş ki: abi tekrar soluyorum ya kafa basıyosa sanıyede anlarsınız beyler . senın tıklaıgın resmi kaydetiyo sayfa diğer sayfa acıldıgında o resimi siliyo anladınız mı abi ilk saniye anladım direk tıkladım bide hiç bişey usunmedım kı ben :) Zekana Hayranım :) ama dogru cevap bu diil :P[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor
geffen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Aynen.:)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 okuyamıuor bozuk[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Arthur_HellsFire, 23 Ocak 2005 21:00 tarihinde demiş ki: sonda gosterdiği kartlarla bi önceki gösterdiği kartların hiçbiri uymuyoki sizinki uysun ehhe evet olay bu :) ben bi televizyon programında görmüştüm bu hileyi adıda hokus pokustu sanırım[signature][hline]Paticik Knight Online Bölümü Adam Edilene Kadar Oraya Uğramayacağım
Öne çıkan mesajlar