Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yazın oynamıştım ben knight online, bu aralar baya canım çekiyordu. gireyim kayıt olayım şu ücretsiz server'a dedim. bu sefer de hangi e-mail'i girersem gireyim "bu e-mail kullanımda" hatası veriyor. nedir bu, kayıtlar mı kapalı yoksa?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Registeration Page Renew - 12/28/2004 We have renewed our registeration page to fix the errors that was affecting some new users. Please use Internet Explorer 6 with our homepage. Sanırım oraya tıklayacaksın,registeration page renew yazana.1 hafta öncesine kadar sorun yoktu.[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 oraya tıklayınca news'e yönlendiriyor. edik: çok eski, bayadır kullanmadığım bir e-mail'i denedim, oldu şimdi. kusura bakmayın gereksiz topic için.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 24 Ocak 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar