Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul yeni vapurlar

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

cok para olsa bile, ki boyle bir is icin gercekten maliyetinin 3 kati 4 kati parayi almak lazim, kurup yapmak hicte kolay degil.

know how gelisecek, yillarin birikimini yapman gerekicek, bir seferde iyi kar etmelisin ertesi sene is alip almayacagin belli degil, ama bir kere oldumuda gercek bir markan oluyor dunyaya satiyorsun.

basit bir ornek veriyim, ajanstan ayrilan herkes gider bir ajans kurar sonrada batar, is kurmadan is kurmanin ne kadar zor oldugunu, uretim yapmadan uretim yapmanin ne kadar zor oldugunu kimse anlamiyor. Turkiyede sanayicilik cok zor is, yillarca para kazanmadan kaynak bulmak gerekiyor, bankalar kredi faizlari malum tavanda, surekli bir teminat manyakligi var bankalarda. Turkiyede gercekten hayat zor bu yonden. Ben yurtdisindada sirket kurmus biri olarak bunu soyleyebilirim turkiyede sermaye yok, para yok. zaten gecmisten gelen hic para yok o yuzden firmalar hep ucu ucuna gidiyor, ilk krizde herseyin batmasinin nedenide bu sermayesizlik.

Ha yandas aliyor vs deniyor, millet surekli su araziyi cakti yok ali agaoglu bunu yapti falan diye hirslanip, lan ben bu krodan daha iyiyim diyip duruyor ama gercekten o adamin yaptigi organizasyonun onda birini kimse yapamiyor. Evet birilerinin ittirmesi var ama yuz kisiyi ittiriyorlar bir kisi ilerliyor.

Simdi hdp hdp diyor arkadaslar bir gitsinler bakalim diyarbakir belediyesinde, kurt veya o bolgede saglam olmayan biri is alabiliyor mu?

Aynisi Chp belediyeleri icinde gecerli, al iste 3 gundur donen izmirdeki kentkart rezaleti. Ben calanda olsa cirpanda olsa bu ulkede bir tas koymaya calisan herkese saygi duyuyorum, cunku bu ulkede paran bile olsa is yapmak cok zor.

Fistan said:

matama said:

bu ulkede birseyler uretmenin insan calistirmanin ne kadar zor oldugunu bilen biri olarak boyleyim.

bugun bir feribot bir vapur yapmaya calisacak fabrikayi kurmanin zorlugunu dusenemiyorum bile

bazıları için zor bazıları için ıstırıp yaladıktan sonra çok kolay
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

goldbären said:

Red said:

sokim nostaljisine.

caddede oturan mersedese binen 30 yaşına gelse de tinderdan birinci sınıf kız düşüren, anı yaşayamayan dazlak bomba adamı tipik...

beni yaraladın sdfls.

biz bu yola kefenimizi giyip çıktık gold. açlık nedir biliriz.

hem nalına hem mıhına vurdum ama. forumun yarısı tindera girmeyi beceremez...
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:

valla insallah yerli firmaya 3 kati para vermislerdir

bu firma ilerde feribot falanda yapar cok guzel olur

surekli avustralyadaki firmaya feribot deniz otobusu yaptirmaktan kurtuluruz

resme birazda boyle bakin

bingildak said:

yenisinin avantajı çok belli abi

satın alma sürecinde seçim öncesi dolan cepler hehe

TR'de her zaman olduğu gibi

Yok ya, bu nasıl bi mantık ? Çok seviyorsan 3 katına mal almayı kendi paranla al.

Vestel telefon ile başlayabilirsin . 3-4 K TL ver ama, güzel güzel çalışsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

@flash turkiyede kredi almak zor is, surekli bir teminat deliligi var, diyelim 1 milyon lira kredi alicaksin; ilk soru ne teminat vericeksin, hemen 1.5 milyon teminat isteniyor

sonra buyudun 1 e 1 gelirsen bayag basarilisin

zaman icinde dahada assagiya dusuluyor ama yani iliskilerin kuvvetli olmali

amerikada is tam tersi kimse mulke kredi vermiyor, tamamen yuruyen ise business plan e vs vs.

onun disinda @kithnos

yemisim verdigimiz vergileri, ortaya iki tane duzgun feribot yapan firma cikarsa, hele bir gunde motorunu uretebilen bir tane, degerinin 50 katini verelim yine verelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...