arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yanaşma süresi en önemli mesele. yeni bir gemiye para harcıyorsan cort diye yanaşabilmeli. 5 dakika falan telaffuz edilmiş öyleyse yazık harcanan paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 motor gibi yanasmicak mi iste, dumduz iskeleye kafadan giricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 cok para olsa bile, ki boyle bir is icin gercekten maliyetinin 3 kati 4 kati parayi almak lazim, kurup yapmak hicte kolay degil. know how gelisecek, yillarin birikimini yapman gerekicek, bir seferde iyi kar etmelisin ertesi sene is alip almayacagin belli degil, ama bir kere oldumuda gercek bir markan oluyor dunyaya satiyorsun. basit bir ornek veriyim, ajanstan ayrilan herkes gider bir ajans kurar sonrada batar, is kurmadan is kurmanin ne kadar zor oldugunu, uretim yapmadan uretim yapmanin ne kadar zor oldugunu kimse anlamiyor. Turkiyede sanayicilik cok zor is, yillarca para kazanmadan kaynak bulmak gerekiyor, bankalar kredi faizlari malum tavanda, surekli bir teminat manyakligi var bankalarda. Turkiyede gercekten hayat zor bu yonden. Ben yurtdisindada sirket kurmus biri olarak bunu soyleyebilirim turkiyede sermaye yok, para yok. zaten gecmisten gelen hic para yok o yuzden firmalar hep ucu ucuna gidiyor, ilk krizde herseyin batmasinin nedenide bu sermayesizlik. Ha yandas aliyor vs deniyor, millet surekli su araziyi cakti yok ali agaoglu bunu yapti falan diye hirslanip, lan ben bu krodan daha iyiyim diyip duruyor ama gercekten o adamin yaptigi organizasyonun onda birini kimse yapamiyor. Evet birilerinin ittirmesi var ama yuz kisiyi ittiriyorlar bir kisi ilerliyor. Simdi hdp hdp diyor arkadaslar bir gitsinler bakalim diyarbakir belediyesinde, kurt veya o bolgede saglam olmayan biri is alabiliyor mu? Aynisi Chp belediyeleri icinde gecerli, al iste 3 gundur donen izmirdeki kentkart rezaleti. Ben calanda olsa cirpanda olsa bu ulkede bir tas koymaya calisan herkese saygi duyuyorum, cunku bu ulkede paran bile olsa is yapmak cok zor. Fistan said: matama said: bu ulkede birseyler uretmenin insan calistirmanin ne kadar zor oldugunu bilen biri olarak boyleyim. bugun bir feribot bir vapur yapmaya calisacak fabrikayi kurmanin zorlugunu dusenemiyorum bile bazıları için zor bazıları için ıstırıp yaladıktan sonra çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 tekrar ediyorum bazıları için zor bazıları için ıstırıp yaladıktan sonra çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ben ne demek istedigini anlamiyorum memlekette her is yapan para kazanan yaliyor baska olmuyor diyorsan okke, biz hepimiz yalamayiz sen degilsin ne diyim yani. Fistan said: tekrar ediyorum bazıları için zor bazıları için ıstırıp yaladıktan sonra çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Fistan said: tekrar ediyorum bazıları için zor bazıları için ıstırıp yaladıktan sonra çok kolay +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 matama said: memlekette her is yapan para kazanan yaliyor baska olmuyor diyorsan okke hayir oyle bisey demiyorum nerden cikariyorsun bazisina zor bazisina kolay iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Red said: goldbären said: Red said: sokim nostaljisine. caddede oturan mersedese binen 30 yaşına gelse de tinderdan birinci sınıf kız düşüren, anı yaşayamayan dazlak bomba adamı tipik... beni yaraladın sdfls. biz bu yola kefenimizi giyip çıktık gold. açlık nedir biliriz. hem nalına hem mıhına vurdum ama. forumun yarısı tindera girmeyi beceremez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 matama said: valla insallah yerli firmaya 3 kati para vermislerdir bu firma ilerde feribot falanda yapar cok guzel olur surekli avustralyadaki firmaya feribot deniz otobusu yaptirmaktan kurtuluruz resme birazda boyle bakin bingildak said: yenisinin avantajı çok belli abi satın alma sürecinde seçim öncesi dolan cepler hehe TR'de her zaman olduğu gibi Yok ya, bu nasıl bi mantık ? Çok seviyorsan 3 katına mal almayı kendi paranla al. Vestel telefon ile başlayabilirsin . 3-4 K TL ver ama, güzel güzel çalışsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 kredi nasıl olmuyor trde ya bu ülkede kredi batırıp arkasından yeni kredi alan herifler var sonra onuda batırıyo falan fişman onlardan sana kalmıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 çok tipsiz yapmışlar ya vapuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 adam milyoner ama bir tane eki düzgün yazamıyor lan niye. ben söyliyim bir tane eki düzgün yazamadığı için milyoner B) B)B)B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 @flash turkiyede kredi almak zor is, surekli bir teminat deliligi var, diyelim 1 milyon lira kredi alicaksin; ilk soru ne teminat vericeksin, hemen 1.5 milyon teminat isteniyor sonra buyudun 1 e 1 gelirsen bayag basarilisin zaman icinde dahada assagiya dusuluyor ama yani iliskilerin kuvvetli olmali amerikada is tam tersi kimse mulke kredi vermiyor, tamamen yuruyen ise business plan e vs vs. onun disinda @kithnos yemisim verdigimiz vergileri, ortaya iki tane duzgun feribot yapan firma cikarsa, hele bir gunde motorunu uretebilen bir tane, degerinin 50 katini verelim yine verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 devlet %25 fiyat avantajı veriyor ihalelerde ithal ürüne karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Eminimki, eskinin ne dezavantajı varsa, aynı tipe benzer yenisi yapılabilirdi hemde çok popüler olan kıçtan binmeli. Aksi takdirde 3 tarafı denizlerle çevrili ülkenin deniz gemi bilgisine sokayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 3 tarafi denizlerle cevrili ulkemizin yegane gemi bilgisi karadan yuruttuyduk biz gemileri hay allah dan ibaret abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 dana22 said: 3 tarafi denizlerle cevrili ulkemizin yegane gemi bilgisi karadan yuruttuyduk biz gemileri hay allah dan ibaret abi.. Ehehehe, ama karadan gidebilen gemi yapmışlar en azından :D Düşünsene şimdiki fırkateynleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 hakiki fatih sulan mehmet torunu http://i.imgur.com/XJuypqx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar