Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Tamamen mütevazi bir ortamdır. Kalabalık sizi sıkıyorsa ve concon mekanları sizi sıkmışsa gidilebilecek ilk adres olarak görüyorum... İçki fiyatları normal düzeydedir , birçok yemek çeşidi bulunur özel salatalardan birçok çeşit et yemeğine. Sahibi özellikle mükemmel bir insandır ve muhabbeti baldan tatlıdır. Müzik yabancı-türkçe karışık olup çoğunluk cem karaca , zülfü livaneli tarzıdır. Kız arkadaşınızla değişik bir mekan arıyorsanız tavsiye ederim, eminimki memnun kalacaksınız.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Dalamar şimdi tatilde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Aa pardon tarif etmeyi unutmuşum :) Beşiktaş çarşının tam ortasında kartal heykeli vardır(balık pazarını geçince) ve önünde Mado dondurmacısı. Mado dondurmacısının tam yanından girişi var.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Dalamar şimdi tatilde! [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 19 Ocak 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayyam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 dalamar ya şahan abinin barından bahsediyosun herhalde.. bir yıl falan oldu orayı devralalı. iki üç kere gidebildim fakat sonra bir türlü fırsat olmadı. Şahan abi mükemmel bir adamdır, aynı zamanda arkadaşımdır.. Herkese tavsiye ediyorum ben de mekanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Evet şahan abiden bahsediyorum :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Dalamar şimdi tatilde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 en kısa zamanda gideyim arklarla güzel bir yere benziyor :)[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Beşiktaş'da gidip içki içilecek adam gibi bir yer söyledin ya, allah razı olsun =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar