Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arroyo -----> Pistons

screamer

Öne çıkan mesajlar

jason kidd baya parlıyor bu sezon di mi? nba'in tartışmasız en iyi point guard'ı. ama gel gör ki takım moktan olunca bişi yapamıyo
sayı atarak bir yere kadar kendini gösterirsin. kötü takımı oynatmak çok zordur. örneğin kidd ve arroyo ana olayları sayı atmak olan adamlar değil.
cevap vermiş olmak için cevap vermeyelim[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

brevin knight evet iyi oynuyor ama o takıma maçları kazandıran isim emeka okafor oluyor genellikle.
brevin knight'a parlıyor demek biraz abartı olur nitekim attığı sayı ve aldığı ribaundlar çok çok düşüktü yanlış hatırlamıyorsam. 6-7 sayı bişi atıyodu maç başı galiba[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene utah gayet de kötüydü. galibiyet mağlubiyet sayılarını hatırlamıyorum gerçi. şimdi kasamıcam bulmaya

ayrıca mesajımı nerenle okuyosun nukem? "brevin knight iyi oynuyo evet" yazıyorum. "brevin knight'a kötü diyosun" diyosun. komiksin yani[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 23 Ocak 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
geçen sene utah gayet de kötüydü. galibiyet mağlubiyet sayılarını hatırlamıyorum gerçi. şimdi kasamıcam bulmaya

aha bak şimdi saçmaladın baya
geçen sene utah resmen mucize yarattı, hatta okulda sıra arkadaşım utah fanıydı ki baya takip ediyodu takımı playoff a kadar hayretler içinde kalmıştık
yanlış hatırlamıyosam da çok ufak farkla giremeyip 9. oldular

he tabi biliyosundur boozer ve memo yoktu ostertag falan vardı hani :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...