paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Okula getir götür yaptığımdan veya dışarıda başka bir yerde çalışmam gerektiğinden vs. laptop almam gerekiyordu ve Msi ge60 aldım. Fakat oyun oynamayı da seviyorum ve içerisindeki gtx765m pek yetmiyor bana. Msi'nin yeni bir modelinde harici bir ekran kartı kutusu gibi bir şey kullandıklarını gördüm (bkz: https://www.youtube.com/watch?v=YYkr8WtufUs ) Aynı şekilde ben de bir düzenek kurarak harici bir desktop ekran kartı alsam, bunu evde laptopu kullanacağım zaman ona sorunsuz bir şekilde bağlayarak fpsde gayet güzel sorunsuz bir artış sağlayabilir miyim? Bu iş çok mu zor olur? İnternette araştırırken şöyle bir parçaya denk geldim ( http://www.banggood.com/EXP-GDC-Laptop-External-PCI-E-Graphics-Card-p-934367.html ) Bu parça ile bağlantı yapmaya çalışsam başarılı olabilir miyim, laptopa bir zarar verir miyim? Çok fazla soru oldu fakat konuda pek fazla bir şey bulamadım araştırırken. Malum pek fazla insan da ilgilenmiyor böyle bir iş ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Çok stabil olucağını sanmıyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 arkadas bi yasima daha girdim. http://www.youtube.com/watch?v=_VSVSifLvYw bunun mac book disinda da sittirilyon tane uygulamasi yapilmis.egpu diye ara youtubeda.diylar var zibilyon tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 sanırım hiç bilgisi falan yok? :/ araştırmaya devam edeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bi macbook al bi de desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 para olsa ekstra desktop toplarım da minimum ücretler halletmeye çalışıyorum işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 harici ekran kartları minimum değil bildiğim kadarıyla ama ? araştırdın mı minimumsa ben de alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 zorlama bence laptopu oyun oynadıkça ömrü bitiyor zaten sdfds. ben şahsen iş için kullandığım laptopa asla oyun yüklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 çok iş yapıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 şişko git extravaganza ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 anan carls jr seviyo kavga çıkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 UP! laptobumdan memnunum ikinci nesil i5 işlemci var falan win10 da kurdum kaymak gibi oldu şimdi oyun oynamak istesem harici ekran kartı takmam lazım, normal ekran kartını hariciye çeviren kutular varmış, bu konuda araltrıma yapmş veya kullanmış olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Biraz araştırmıştım, çok zahmetli ve ekstra monitor ihtiyacı olacağı için vazgeçtim. DIY işlerini seviyorsan ilgilini çekebilir. Yapar da başarılı olursan haberimiz olsun :) keyword verelim; e-gpu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar