GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 selam patiler, geçen ekran kartı almıştım amazondan onla gelen hediye kodu,biraz izledimde oyunu pek tarzım değil zaten 1ve 2. oyunuda oynamadım,boşta durucana satim gitsin diyorum 50 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Hangi karta verdiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 10 lira ateşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bi aksilik olmassa Frostbite 1-2 güne alıcak, @souldarkorn gtx970 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 2 tantuni calisirdi gondar sen gaybettin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 GONDARCENGIZ said: selam patiler, geçen ekran kartı almıştım amazondan onla gelen hediye kodu,biraz izledimde oyunu pek tarzım değil zaten 1ve 2. oyunuda oynamadım,boşta durucana satim gitsin diyorum 50 tl Ben de 980 almayı düşnüyorum hala veriyolar mı kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 w3 bitmiştir,batman veriyolardır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar