TooRan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Atatürk bunu Türk milletinin her zaman biraktigi gibi kalacagini düsünerek söylemistir...Lakin günümüzde sömürgecilik ve emperyalizm yeryüzünden yok olmuyor,aksine büyüyor...[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! --------------------------------------------------- Sıkıldık Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eskiden dolu emperyalıst devlet vardı gunumuzde tek emperyalıst ABD kaldı demekkı buyumuyor kuculuolar gıtgıde :)[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 viktor ben senin tartistigin seyi anlamadim ataturk bisey demis dedigi seyde gunumuzde gerceklesmis somurgecilik yok olacak ve milletlerarasi yardimlasma ve kooparatif gelisme donemi basliyacak demis bizde bunu yasiyor sen neyi savunuyorsun onu soylermisin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 emperyalızım bıtmedı benım savundugum tez aynen yazıyor yukarda ben her seyı avrupadan alınmasına ve egemenlıgımızın yabancıalrın elıne bırakılmasına karsıyım ve ataturk yasasaydı AB ye gırerdı zıhnıyetıne karsıyım[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Viktor, 22 Ocak 2005 23:48 tarihinde demiş ki: eskiden dolu emperyalıst devlet vardı gunumuzde tek emperyalıst ABD kaldı demekkı buyumuyor kuculuolar gıtgıde :) Emperyalist ülkeler arasında İngiltere'yi görememen zaten büyük hata...Unutmayalım ki;ABD emperyalizminin kökenini de ABD'ye özgürlük vererek İngilizler atmıştır.Zaten sömürgecilik hiç bitmedi.Sadece şekil değiştirdi.ABD nin ardından Irak a asker gönderen ülkelerin sayısına bakarsak da bunu anlarız...[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! --------------------------------------------------- Sıkıldık Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 haahahaa[signature][hline]:))) !!! ........................
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Biri tokat atsın arkadasa...Gülme krizi tutmus!:P[signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Öne çıkan mesajlar