SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 zamanla gece evet daha ergenlık donemını atlatmamıstırsınız[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yağlı yiyecekleri kesin. Mesela bende de çok vardı. En basitinden önce çekirdek çıtlamayı kestim. Sonra yağlı şeylerden uzak durmaya çalıştım. Şimdi pırıl pırılım :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 dediğim gibi en kolayı patlatmak[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 roaccutane gtunu kazır sıvılcenın. Kendımden bılıyorum. sırtımda, omzumda hatta değişik yerlerimde cıkardı. 4 ncü ay bitmek üzere çok az bir sivilce kaldı. Yağlanma sıfıra indi resmen çok iyi oldu o yönden. Depresyona sokup intihara sürüklüyor diye kimse tavsiye etmez. Karaciğeride yoruyor ilaç. Depresyona neden soktuğunu az çok anladım ama. Mesela her gördüğün kişi sana dudakların kurumuş vah vahhh , yada dudakların kurumuş laflarından bayarsın bir süre sonra. İkincisi daha kötü. Bir süre sonra yediğin yemeklerden tat alamıyorsun. Çok az bir tat alıyorsun sonra resmen KAĞIT. buda insanı depresyona sokan nedenlerden :) http://forum.paticik.com/view.php?id=85762 gerçi doktora gidince direk vermiyor. ben baya gitmiştim. Önceleri cleocin t, salsil 2 jel , asit karışımı gibi yüzüne sürmek için ilaç veriyor. Sırtınada aknilox veriyor. sivilceler geçmedikçe değişik kombinasyonlar deniyor. Sonraları tetradox veriyor ( hap) tetradox bazen az da olsa işe yarayabiliyor. bende bunlar pek etki etmemişti gerçi. Yinede sen bilirsin. Gerçekten depresyona sokma ihtimali var. bazen kendimi çok kötü hissediyorum, gerek bu yemeklerden tat almamaktan gerek ağızımın kurumasından. acaba ilaç mı benı bunaltıyor diyorum. Ama öyle intihar teşebbüsüm olmadı.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ha birde saçın uzunsa kötü. Acaip inceltiyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: 333, 23 Ocak 2005 12:23 tarihinde demiş ki: ha birde saçın uzunsa kötü. Acaip inceltiyor. Ya hepsine ok'de bu yan etki varsa hayatta kulanmam![signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sağlam şampuanlar kullanırsan idare eder duruma gelir. gerçi ona rağmen bazen çok manyak inceltiyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Kısırlık yapiyo diye duydum... Ne kadar doğru ne kadar yalan bilmem...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 türke bişe olmaz heehh[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yahu çikolata yemeyin olsun bitsin... O'da olmadı gidin bi hocaya üflesin suratınızı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 O ilacı bende kullandim herşey gittide eskisi kadar çok çıkmıyor o güzel fakat çok çileli bir süreci var o ilacın yani anlatılmaz yaşanr (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ne kısırlığı ya. Hamile kadınlar kullanamaz. ılac bıttıkten sonra 1-2 ay hamıle kalması sakıncalı. Sadece bu.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ayy eet bende biliyom abim kullanmıştı... Size neler yaptıgını soliyim... 1. Yüzünüz kupkuru oluyor. 2. Ciltteki yağlar kurudugu için beyaz toz gibi birşey bırakıyor... 3. Deriniz geriliyor... 4. Dudaklarınız çatlıyor... Eğer bu ilacı kullanıcaksanız uzun bir tatil sürecinde kullanınki fazla insaı korkutmayın... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hehe birde yüzümde hep bir kırmızılık vardi ilk zamanlar sivilceler artiyor ve çok büyük oluyorlar fakat bu ilacın yarattığı birşey sonra düzeliyor azalıyor cildiniz pürüssüz bir hal aliyor mutlu son a ulaşıyor yani ama aradan bir kaç ay geçincede yine biraz çıkıyor sivilce fakat eskisi gibi çook değil az. Ya birde hep sırtım fln ağridi bilmiyom ilaçtanmıdır kemikler fln.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hıı. o da çok kötü ya. eklem ağrısıda yapıyor arada sırada. benım ayak bileğimin biraz daha yukarısında sızlama oluyor çok garip. sonra bileğimin başka bir yerinde oluor. çok fazla değil ama olunca kötü.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 en guzeli git bir tatil mekanına güneşlen benim yazın güneşten dolayı hiç kalmıyor, kışın sapıtıyor gene.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 asılmayın laann[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 antibiyotik kullan.. sırt filan içinse yazı bekle bol bol güneşlen, denize gir hic bişicik kalmaz...[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yüz temizlemek için sabunlar var clear-pore galba markası eczanelerde satılıo büsürü çeşidi var bide hali hazırda sivilceleri kurutan bi losyon gibi bişi var böle pıt pıt sürüyosun patlamaya hazır sivilcenin üstüne o iltihabı kurutuyo sora pıt die dökülüyo tahriş olmadan kurtuluyosun[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 aaaaaah aaaah şu sivilceler sırtımdakiler kaşınnca ben de dayanamıyıp kaşıyorum sonu... facia gibi izler[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kardesiminde öle sorunu war ya , kiymali pide gibi oldu cocuk =P ne yaparsa yapsin gecmio.. cilt yapisiyla alakali bisey. onlari kabul edip,sevmeyi öörenip yasamayi öörenmelisinis =P sifilce problemi olmayanlarinda baska problemleri oluo ne yani =P elinden geleni yapabilirsen yaparsin yapamassan, yapamazsindir ,takmicaksin =P bazen stresdende cikabilio bu irenc beyaz seyler.. ama onlarsizda olmuo kabul etmek gerekio =P kisacasi.. sifilcelerimisi sefip onnari koruyalim... :hmm:[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sivilcenin daha beter yani evde onları sıkmak için arkandan kovalayan yada boş bi anını bekleyen bi anne olması tv serederken felam bi anda acıyla kendıne gelıosun[signature][hline]Angelica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hahahaha süper :-D[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ne vahşi anneler var yahu :P[signature][hline]üstüme üstüme gelme öss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 benım annemde öyleydi. şimdilerde bıraktı.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar