Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivilce sorunsalı !

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

Yağlı yiyecekleri kesin. Mesela bende de çok vardı. En basitinden önce çekirdek çıtlamayı kestim. Sonra yağlı şeylerden uzak durmaya çalıştım. Şimdi pırıl pırılım :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

roaccutane gtunu kazır sıvılcenın. Kendımden bılıyorum. sırtımda, omzumda hatta değişik yerlerimde cıkardı. 4 ncü ay bitmek üzere çok az bir sivilce kaldı. Yağlanma sıfıra indi resmen çok iyi oldu o yönden. Depresyona sokup intihara sürüklüyor diye kimse tavsiye etmez. Karaciğeride yoruyor ilaç. Depresyona neden soktuğunu az çok anladım ama. Mesela her gördüğün kişi sana dudakların kurumuş vah vahhh , yada dudakların kurumuş laflarından bayarsın bir süre sonra. İkincisi daha kötü. Bir süre sonra yediğin yemeklerden tat alamıyorsun. Çok az bir tat alıyorsun sonra resmen KAĞIT. buda insanı depresyona sokan nedenlerden :)

http://forum.paticik.com/view.php?id=85762

gerçi doktora gidince direk vermiyor. ben baya gitmiştim. Önceleri cleocin t, salsil 2 jel , asit karışımı gibi yüzüne sürmek için ilaç veriyor. Sırtınada aknilox veriyor. sivilceler geçmedikçe değişik kombinasyonlar deniyor. Sonraları tetradox veriyor ( hap) tetradox bazen az da olsa işe yarayabiliyor. bende bunlar pek etki etmemişti gerçi. Yinede sen bilirsin. Gerçekten depresyona sokma ihtimali var. bazen kendimi çok kötü hissediyorum, gerek bu yemeklerden tat almamaktan gerek ağızımın kurumasından. acaba ilaç mı benı bunaltıyor diyorum. Ama öyle intihar teşebbüsüm olmadı.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
333, 23 Ocak 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
ha birde saçın uzunsa kötü. Acaip inceltiyor.

Ya hepsine ok'de bu yan etki varsa hayatta kulanmam![signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

Ayy eet bende biliyom abim kullanmıştı... Size neler yaptıgını soliyim...

1. Yüzünüz kupkuru oluyor.
2. Ciltteki yağlar kurudugu için beyaz toz gibi birşey bırakıyor...
3. Deriniz geriliyor...
4. Dudaklarınız çatlıyor...

Eğer bu ilacı kullanıcaksanız uzun bir tatil sürecinde kullanınki fazla insaı korkutmayın... :P
Sosyal ağlarda paylaş

hehe birde yüzümde hep bir kırmızılık vardi ilk zamanlar sivilceler artiyor ve çok büyük oluyorlar fakat bu ilacın yarattığı birşey sonra düzeliyor azalıyor cildiniz pürüssüz bir hal aliyor mutlu son a ulaşıyor yani ama aradan bir kaç ay geçincede yine biraz çıkıyor sivilce fakat eskisi gibi çook değil az. Ya birde hep sırtım fln ağridi bilmiyom ilaçtanmıdır kemikler fln.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

yüz temizlemek için sabunlar var clear-pore galba markası eczanelerde satılıo büsürü çeşidi var
bide hali hazırda sivilceleri kurutan bi losyon gibi bişi var
böle pıt pıt sürüyosun patlamaya hazır sivilcenin üstüne o iltihabı kurutuyo sora pıt die dökülüyo tahriş olmadan kurtuluyosun[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Sosyal ağlarda paylaş

kardesiminde öle sorunu war ya , kiymali pide gibi oldu cocuk =P ne yaparsa yapsin gecmio.. cilt yapisiyla alakali bisey. onlari kabul edip,sevmeyi öörenip yasamayi öörenmelisinis =P sifilce problemi olmayanlarinda baska problemleri oluo ne yani =P elinden geleni yapabilirsen yaparsin yapamassan, yapamazsindir ,takmicaksin =P bazen stresdende cikabilio bu irenc beyaz seyler.. ama onlarsizda olmuo kabul etmek gerekio =P kisacasi.. sifilcelerimisi sefip onnari koruyalim... :hmm:[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız....
Sosyal ağlarda paylaş

hahahaha süper :-D[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...