Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 elimde 400 küsür mblik bir sql scripti var. Sql serverda açmaya çalışınca memory yetmiyor diyor, c/p yapınca bildiğin yamuluyor sql server, yazılar falan kayıyor. sqlcmd ile çalıştırabileceğini öğrendim ama syntax error alıp duruyorum. sqlcmdde ekranda şunları yazıyorum 1>sqlcmd -S "x1MSSQLSERVER" -d "xTest" -i "D:Script.sql" 2>GO ama Incorrect synax near 'S' diyor. Neden öyle diuor, neyi yanlış yapıyorum bulamadım. Halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Parametreleri / ile verecek olmayasin ? Vindoz sevmiyo - falan. sqlcmd --help ya da sqlcmd /help deyip baksana bi nasilmis syntax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 yok abi --help ya a // help çalışmadı. https://enabofaisal.wordpress.com/2011/06/30/run-sql-script-file-from-dos-command-prompt/ şurasıyla aynı şekilde yazıyorum ama hata alıyorum, yetemedim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Aket-Atum said: elimde 400 küsür mblik bir sql scripti var. Sql serverda açmaya çalışınca memory yetmiyor diyor, c/p yapınca bildiğin yamuluyor sql server, yazılar falan kayıyor. sqlcmd ile çalıştırabileceğini öğrendim ama syntax error alıp duruyorum. sqlcmdde ekranda şunları yazıyorum 1>sqlcmd -S "x1MSSQLSERVER" -d "xTest" -i "D:Script.sql" 2>GO ama Incorrect synax near 'S' diyor. Neden öyle diuor, neyi yanlış yapıyorum bulamadım. Halp! bunu bi dene : sqlcmd -S x1MSSQLSERVER -d xTest -i D:Script.sql tirnak yok.kaynak : http://www.sqlbook.com/SQL-Server/SQLCMD-command-line-utility-13.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 " yerine ' ile dene asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Scriptvi go lardan split edip parcalara bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 /r/sql Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bu sorunu da sqlcmd değil de visualstudio'nun 64bit bit konsolunu kullanarak çözmüştük bu arada. Emir naber lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar