RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Abi istanbulda az paran varsa bok gibi hayat yaşarsın. Paran çok zaten başka yere gitme, burada coşarsın. Yurt dışı bundan güzel işte sen zaten paran olmadığı için bi cacık yapamıyordun
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Sparkcaster said: seks nerde var her yerde var da cikarmasini bilene iste
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Laurelin said: hollandanin en boktan sehri iyidir su ulkeden, allahin terkettigi enshede bile 100 kat daha eglenceliydi istanbuldaki boktan sosyal yasama kiyasla bu baya dogru. Istanbulda erasmus organize edip her hafta bir partiye gittigimden biliyorum. Bara goturmesi ayri dert, barda sarkintilik yapani pandikleyeni derken grubun sorumlulugunu almak ayri dert, sarhos olduktan sonra o insanlarin avrupadaki kadar rahat sekilde istiklalden evlerine donemeyecegi ayri dert. bir de kendini bir sey sanan bodybuilder emir kullari var kapilarda duran onlara tam ayarim zaten. tipini begenmez almaz bir sey soylersin kufur eder git der falan. komple pis yani istanbulun ogrenci gece hayati. yukarda dendigi gibi cok zengin olup elit yerlere gidicen parayi gomucen anca oyle eglenirsin. cikista tinercisi bekler otopark mafyasi bekler bisey olur. burda o tarz sikintilar yok
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 playboy mansion orgysinden meme ellemeden cikacak adamlariz, birak simdi seksi.
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 pascalnouman said: delft icin hollandali kızlar bana da naapcan orda hep erkek dedi aa o zaman olmadı ben karı severim karııı diyerek yanlis anlasilmalara mahal vermedim yanlis anlasilmazdi aslinda gayet soyleyebilirdin kizlar da gulumserdi o kadar. Burda cinsellik tabu degil rahat sey. kiz erkek esitligi var hatta kizlar daha baskin cikiyor erkekleri pasif oldugu icin. ilk hafta yerlestikten sonra supervizorum sordu bi eksigin mutsuzlugun var mi diye, her sey sukela da okulda kiz yok, ben istanbuldan alismisim etrafimda kizlar olmasina onun eksikligini cekiyorum dedim. ufaktan guldu onu ben ayarlayamam okul disina cikican kizlar araniyo dedi rahatlar yani. Erkegin uzerine baski kurulmadigi icin senin de kafan rahat oluyo ozgur ortam. Birisini offend etmek baya zor. Mediamarktta telefon alirken muhabbete girdigim zenci abi dedi dutch ogreniyo musun diye. yok kiz arkadas yapicam onla ogrenicem en iyisi o uygulamali dedim aha ben de onu suggest edicektim dedi guldu. Expat centerda kartimi alirken adam islemleri tamamlayip simdi sira kendine guzel bi dutch kiz bulup ulkeye boy boy cocuk hediye etmede, senin gibi fit mediterranean looks doktora ogrencisi icin zor olmayacagini tahmin ediyorum falan dedi ehe bugun delfte gittim proje toplantisi icin sehri ve kampusu pek gezemedim ama sehir 100k bunun 30k si erkek zaten uni yuzunden, kiz istiyosan leiden groningen maastricht tilburg gibi yerlere gidicien. Eindhoven da guzel muhendis sehri ama 300k nufus var ve uni sadece 7k o yuzden pek bi etkilemiyor piyasayi. 2 haftadir burdayim her cikmaya biseyler donuyo yani rahat ortam
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 quixef said: Yok yani ben de eleştirilecek yerini eleştiriyorum ülkenin mevcut durumu ortada ama Hollandanın köyü bile İstanbul dan daha eğlenceli demek için ağır ezik olmak lazım ] burda kafan rahat eglenebiliyorsun. bar cikisi en kotu bir yere sizar kalirsin uyursun kimse de gelip darlamaz kimsenin umrunda bile olmaz. Hatta ot ic kafa guzel sehirde gez kimse sallamaz o derece. istanbulda bin bir turlu parametre var dusunmen gereken kafan rahat olmuyo. Bi yere ciksan yanindaki kizi kim taciz edicek istiklalde sarhos eve donsen basina bir suru sey gelme ihtimali highly probable falan cok zor yani kafa rahat olmayinca da eglenemezsin. eglenenler koyvermisler oluyo zaten ignorance is bliss
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bu konuda cok da yazmiyim de son biseyler birakayim. Son 2 haftadan edindigim tecrube soyle. Hic yavsak olmuycan kendin olcan. kisa lutufta falan bulunmuycan okuyo musun kaca gidiyosun falan diye muhabbete basla gerisi geliyo zaten. Burda erkekleri cok pasif oldugundan kiza azcik ilgi gosterdin mi hosuna gidiyo. seduction is 90 percent listening demisler ya o tam gecerli burda. Ufak bakisican gulumsiycen sonra gidip hi hello biseyler tanismaya calisican insan gibi ehe italyanlar yunanlilar hello babyli giriyo prenses gibi yavsamaya calisiyo ac ac, sonra elma bu kizlar bizden niye kaciyo sen nasil iletisim kurmayi beceriyosun oluyo hmmmss ben gelmeden calistiydim hep simdi sokakta pratige dokuyorum. Kiza kendini tanitican karakterini kariyerini ve niyetini ortaya koyucan gerisini pek dusunmiycen. Kizlar kendinden emin yavsak olmayan erkek seviyo burda is bitirici. Insani genel olarak boyle zaten pek laklak etmeyi ya da bos konusmayi sevmezler. Hayati optimal yasayip para tasarrufu edip zamanli calisip zamanli eglenmeyi severler burda bir kac ogreti var date icin diyo ama aynisi clubbing icin de gecerli sadece orda biraz daha atik ve kustaha kacmayacak curretkarliklar sergilemen gerekiyo ehe http://www.wikihow.com/Date-a-Dutch-Girl
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 aquila said: playboy mansion orgysinden meme ellemeden cikacak adamlariz, birak simdi seksi.olm orda no touching policy var zaten
Öne çıkan mesajlar