Mave Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: -Kobe-, 07 Ocak 2005 16:58 tarihinde demiş ki: 5 sene öncesinden daha iyi bi anelka.Bu arada haber kolpa felan değil yöneticler ingiltereye uçtu. bu adam kLubün önünde yatıyo , bu diyosa kesin uçmuştur yöneticiLer :) gerçi ben bugüne kadar ayağı yere basan bi fb Li yönetici görmedim ama :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Azmodai, 07 Ocak 2005 19:29 tarihinde demiş ki: man city cokta iyi gunler yasamiyor, en azindan bir avrupada oynama sansi yakalayacak, anelka gibi takimdan cok alacagi parayi dusunen karekterde bir oyuncu gelebilir Turkiyeye. Adamların forma gelirinin büyük bölümü Anelka sayeseinde oluyor bu yüzden Man City kolay kolay Anelka yı satmaz ki ayrıca Barcelona nın gündeminde de Anelka var[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ntv ye +1 gerisi yalan haber[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 NTV rlz,her türlü[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Gelsin bi hele karsılayalım 2 laylay cekelim tamamdır :D Şimdiden pek heveslenmemek lazım söylendigi gibi ya kulubun resmi kanalı yada ntv. :)[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 her zamanki gibi fb alır he tabi alabiliyosa alsın renk neyim gelir city ole kolay bırakmaz...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hooijdonk'u ülkesine göndermişler.kamp'a katılmak için istanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçmiş ve pozitif çıkmış yani sakatlığı devam ediyormuş.fenerbahçeyle olan kontrat'ı gereği 3 ay'dan fazla sakat kalırsa fb'nin tek taraflı sözleşmeyi fesh etme hakkı varmış.ne kadar doğru,ne kadar yanlış bilmiyorum. kaynak:dün'yayınlanan antalyada yayınlanan bir dergi.antalyada oturan bir arkadaşım bildirdi bana.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Alamazlar Hoijdonk 1 sene daha oynar sonra direk japonyaya gider.. Demedi demeyin..[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hoojdonk büyük ihtimal yolcu devre arası olmassa sezon sonunda[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hoijdonk kesin gidicei zaten sakatlanmis 4 haftami ne yokmus die duydum..[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ahanda fener anlekayı almıs The Times e gore anelka ile 2 yıllık sozlesme yapmak kalmıs(lan bee fenere bak kımlerı aldı galatasaryda dahaaa cıt yok keske galatasarayda da bomba transfer haberlerı olsaaa ahhh)[signature][hline] [email protected] :rock: linkin park :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 the times ne anlar ya transfer haberi vermiş. :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 abartilacak bir sey yokki.eski anelka nerde simdi ki nerde. oynad1g1 tak1mda manchester city cokta t1n yani.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 anelka hep aynı yavuşak anelka hiç değişmedi :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Rosenberg bu arada fena degil.O da yalan oldu san1r1m.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 sabah ntv'de fener forması giymek istemiyormuş diyordu anelka için. ne kadar doğrudur bilmem ama zaten anelka yaşlı değil mi? ne yapacak fener yaşlı adam alıp? hoş, hooijdonk için de böyle demiştik ama adam çatır çatır oynamıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Name: Nicolas Anelka Date of Birth: 14th March, 1979[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Yönetim anelka transferini iptal etti.[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! San Antonio Spurs Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 :hrr:[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 anelkanın feneri yararı olcağına inanmıorum çok sorunlu bi adam yarardan çok zarar yaratacak başka adammı kalmadı? :hrr:[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! San Antonio Spurs Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 anelka geldi de begenmiyonuz[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 anelkanın ölüsü yeter ehue bide yönetim vazgeçti diyolar sanki imzaya hazır adam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ne alakası warki imzaya hazır olup olmamasıyla yönetim anelkayla ilgilenemez mi weya ilgilenmekten wazgeçemez mi?? kim cıkıp anelka imzaya hazır dedi ki???[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:wook[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mandrake anlamıon galiba adam "SORUNLU" gittiği her takımda sorunlu futbolcu olarak bilindi tanındı.Yönetimimiz böle bi sorumluluğu almak istemior,bonserviside yüksek bayağı deymez yani..[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 anelka elmek istemiyor diye değil yani transferin olmaması? sorumluluk almayan yönetimde ingiltereye tatile gitmiş zaten :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar