Bert Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 selam ben sanırım wow euro nun beta sı oynanmaya başlamış fakat ben create acount yapmak istediğimde authentication key i soruyor bu key i nerden bulabilirim veya alabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 O keyler onceden preorder edenlere gonderildi, bulamazsin bir yerden. Ebay'de falan satiliyordu ama degmez, anormal fiyatlara cikiyor, nerdeyse box parasi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Pre order yapan bi sürü arkadaşım va ronlarada birşey gönderilmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Peki, ben o keylerden birine sahip olan biri olarak yanlis biliyor olabilirim tabi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar