Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gravesen Real Madrid Yolunda..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haberi NTV'den duyduğum için açıyorum topici büyük ihtimalle 24 içinde sözleşme imzalayacakmış 3.5 seneliğine..
bu arada 2.1 ml pound gittiğini duyunca şaşırdım gayet ucuza alıyorlar bence tamda r.madrid'in ihtiyacını olan bölgeye alınıyor,faydalı olacaktır[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
gerçekten everton için kötü oldu bi premier league'de hep kaliteli oyuncular olsun istiyorum yani artsın gravesen gerçekten kayıp,vieria'yı alamadılar gravesen'i alabildiler[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
gravesen gerçekten duran toplar olsun,orta sahada playmaker olsun,pres yapsın çok yönlü benim fikrimce harika bir oyuncu.real madrid çok büyük bir transfer yaptı bence.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
Zidane ve Beckham varken oyunu kurmasina ne kadar izin verirler bilmiyorum ; ama iyi transfer. Eurp 2004'te Danimarka'nin guzel futbolunun arkasinda da bu adam vardi. "Kalas" gibi durmasina ragmen oldukca yaratici. Duran topa da vurdurmazlar gerci...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...

Mesaj tarihi:
zidane figo beckham roberto carlos varken bazen freekick'leri ronaldo atıyor,gravesen'de hayli hayli atar,oyun kurmaya gelince gravesen bir ön libero oyunu geriden kuran bir isim zidane beckham'ın stilleri daha farklı onlar oyunu ileride kuruyor,gravesen'in geriden çıkaracağı ölümcül toplarla çok goller atar real madrid.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
said:
Lucas1, 15 Ocak 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
zidane figo beckham roberto carlos varken bazen freekick'leri ronaldo atıyor,gravesen'de hayli hayli atar,oyun kurmaya gelince gravesen bir ön libero oyunu geriden kuran bir isim zidane beckham'ın stilleri daha farklı onlar oyunu ileride kuruyor,gravesen'in geriden çıkaracağı ölümcül toplarla çok goller atar real madrid.

bkz: lampard @ chelsea[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17

---
[b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Mesaj tarihi:
geçen maça girdi alkış patladı stadta.
düz bi oyuncu gravesen amelelik yapar realde sırtlar götürür ama o yıldızların içinde ezilir diyorum ben karizma olarak tabii..[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Mesaj tarihi:
Real Madrid ilk kez akıllı bi transfer yapmiş.
4 milyona Gravesen.
vay vay vay madridte neler oluyor.
40 vermemişler hayretki.

Gravesen bence mükemmel bir oyuncu Madridte yapamaz ise o ciddi anlamda Madrid'in sorunu..
Mesaj tarihi:
real madridin defansi cok kotu sol ve sola yakin ortada oynayan[carlos ,samuel] disinda yok helgueraymis salgadoymus falan yalan onlarin hepsi minambares mi ne ole bi adami oynatiolar ani sani belli degil. alican puyolu para basion nasisa bak gor defansta problem kaliyomu. orta saha veya forvete hic gerek yok realda ronaldo owen raul morientes portillo .... beckham zidane figo uuuu daha ne olsun ya ne transferi[signature][hline]Uo`ya geri sayim:
6 ay
Mesaj tarihi:
bencede sorun defansta
r.madrid şöyle paraya kıyıp stam,nesta,puyol üçlüsü yapsa harbi tutulmaz[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein
Mesaj tarihi:
Ya Real tam anlamıyla yıldızlar United'ı(yani birleşmesi)
Ama gerçekten defansı Carlos ve Salgado hariç kötüydü yani doldurulamayan tek yerleri defansın ortasındaki 2 adam...
Bunlar gerçekten ya iyi ya kötü ya da yıldız takıma yakışmayan defanslar...
Bence bu kadar para varken Cannavaro ve Nesta ikilisini(İtalya da yanyana oynuolar;gerçek hayatta da aynı evde kalıolar,kardeş gibiler)alsalar ve bir daha transfer yapmasalar gerçekten önümüzdeki 5 yıl boyunca çok iyi olcak...
Bu ikiliyi de alsalar hiç(kolay kolay) gol yemezler emin olun...
Bana göre dünyanın en iyi defansı Cannavaro'dur...[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?
Mesaj tarihi:
su an dunyanin en iyi defansi walter samuel de soyle bi dortlu durdurulamaz.

soldan saga

zambrotta samuel nesta puyol

hatta abartiyyim takimin tamamini yaziyim

vicente totti ronaldinho joaquin

adriano f.torres
iste bu adamlar dunyanin en iyi takimini olusturur[signature][hline]Uo`ya geri sayim:
6 ay
Mesaj tarihi:
Samuel harika bir defans oyuncusu. Ayrica yanina da J. Woodgate alindi. CM bilenleriniz bu adami cok iyi tanir zaten.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...

Mesaj tarihi:
En iyi `defans` goreceli. Mesela Cannavaro ve Nesta defanstaki kesiciliklerinin yani sira mukemmel top cikarirlar. Samuel hava toplarinda cok iyidir. Cannavaro kisadir ; ama cok iyi ziplar vb.
Nesta Samuel Cannavaro Ferdinand Puyol Lucio... Kismet olsa da bunlardan bir ikili gorebilsek bir takimda :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...

• Yeni Oluştur...