Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL'deki msn sorunu ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet msn sorunlu
ya da telekomun yurt dışı çıkışları,hani marmaradaki kablolar falan kopmus arızalı falan dıyorlar ya[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...

[Bu mesaj December_Flower tarafından 23 Ocak 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sorun Türkiyenin yurtdışı çıkışındaki bağlantı kablosunun kopması. Bu yüzden bağlanamıyor[signature][hline]Sylverton Ailesi
[KOC]RobiN Sylverton=o=[MoD]Denias Sylverton
Eros Sylverton : Gm of Animal Tamers Guild
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Mesaj tarihi:
ttnetin yurtdısı baglantılarından yeni kopan yok bir hafta once de 3 tane baglantı kopuk 3 tanesi de cok kotu durumdaydı sımdı de ogle( multiphp.net ten bakıyorum) baska bir sorun olabilir[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue
Dünya Kötülerin Dünyası...
Mesaj tarihi:
Evet su anda hıc bir sekilde acmıyor msni. Bağlantınızda sorun var diyor :([signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
Ben de açıldı ama çok az kişi onlinedı. Soora birileriyle biraz konuştum, herkes bi an da offline olmaya başladı. Soora attıım msjlar ulaştırılamamış fln, çıktım bi daa da giremedim..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
ben de giremiorum bütün gündür
tamam yurtdısı baglantısı kopuktu da
bugüne akdar hic sıkıntı yasamadım b en baglanırken
bugün oldu ne olduysa[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
256 adsl kullanıyom
internert bağlantısı yok diye görüyor msn de
modem options herbişeyi ayarlamama rağmen düzelmedi
ama modem bağlantsında bağlantı var diye gözüküüyor[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu
"Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı

Mesaj tarihi:
said:
eraygnr, 23 Ocak 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
fizik ayarları kurcalama su an kimsede acılmıyor

hayır bağlantı ayarlarına baktım modeme bağlnatıda sorun var mı diye[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu
"Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı

Mesaj tarihi:
Sorun ttnet'in yurtdısı cıkıslarından değil, MSN in kendi serverından kaynaklanıyor olabilir. Bir saat once girdim msn e herkes oh be duzeldi falan yazıyodu sonra bi baktım bi anda 9 kişi çevrimdışı oldu çat bi baktım benımkı de kapanmıs. Şu an yine msn acamıyorum yerel bir olay gibi gozukmuyor yurtdısında arkı olan biri sorsun bakalım msn acabılıyomuymus o zaman anlarız ttnetten mi sorun[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue
Dünya Kötülerin Dünyası...
  • Yeni Oluştur...