BloodMaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Gangren, 23 Ocak 2005 00:46 tarihinde demiş ki: Kişisel güçlerinden bahsediyorduk ama? :) o konuda bitek şey biliyorum paladini 2 hatta 2,5 defa gücünü bitirmeniz lazımki yenebilesiniz shaman hakkında yorum yapamıcam onu shaman oynayan arklar daha ii bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Divine shiled ve holy light nerflenmez beyler , bular paladini paladin yapan unsurlar pek çok kişi warcraft 3deki gibi olsun diyor paladinyani divine shield oldugunda heal atamasın bendetamam olsun diyorum kendimize heal atamayalım ama 45 saniye sürsün divine shield ve bu esanda saldırabilelim . Nasıl muhteşem değil mi zaten paladinin nerflenmiş hali bu ve blizzard açıklama yaptı paladinle ilgili paladin şu an oturmuş bir classtır diye . Yani diger sınıflarla oynarlar oynarlarsa paladin birebir aynı kalır . Paladinin özelliği zaten güçlü olmasıdır yani warcraft 3 tarihine bakacak olursanız anlarsınız olayı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Blizzard'a nerf açıklamaları konusunda hiçbir zaman inanmadım. Onlara göre zaten "nerf" diye bir olay yok, sadece "yeniden düzenleme" var :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar