h2s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 1-1 uzatmalara gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 deneysel kadroculuk, deneysel kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 acasim yoktu da actim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 http://www.ntvspor.net/video-galeri/sneijder-buraya-yabanci-hoca-lazim Yabacı hoca da kesmez ya. Satacaksın Sneijder,Muslera,Podolski şöyle 30m€ ya. 0dan kurucaksın takımı. Zaten takım 0 an itibariyle. Ama böyle yeto ve becereksiz yönetim basiretsizliğini devam ettirir diye düşüyorum. Ölselerde kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 bugün gaziantep maçı var. Bu maçın kopma noktası olduğunu düşünüyorum. taraftar içinde öyle. yenilgide ayaklanma çıkabilir. konya başakşehir geldi geçti. wesley falanda yokmuş. galibiyete uzak gibiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 iyi böyle iyi, en güzel zamanlarından birinde gassaray. yönetime güvenimiz tam. Azizle dalga geçerek geçen onca zamandan sonra pek keyifli bir sezon geçiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 gs taraftarı için normal abi bu sezon.her 2-3 yılda bir yaşıyoruz zaten :D beni asıl kızdıran çok daha iyi olma imkanımız varken iyice sıçmamız.oysa linnes transferi sezon başında yapılsa melo gönderilse bile cemali takımda kalsa forvetede bir oyuncu alınsa bu sezonu kazasız belasız atlatırdık.ceza banko zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 saglik olsun, her zaman cok iyi olacak degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 başlarda 3. oluruz diyordum ama şimdi takımı görince 6. lık bile zor geliyor. 3 yada 4 olsak yeter o da başarı. konya başakşehir deli gibi top oynuyor. edit: gençler 3 tane atmış akhisara geri aldım akhisarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Muslera, Linnes, Koray, Chedjou, Hakan, Bilal, Selçuk, Sabri, Yasin, Olcan, Umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 podolski ve şınayder nerede? 18 dede yoklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 istanbuldalardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 podolski cezalı balon u bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 ikisi de cezalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 mustafa hoca forvette şu genç elemana fırsat verse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 daha kim sakat kim değil haberin yok topiclere gelip ahkam kesiyosun 4.yıldızı alın öyle konuşalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 mutlak maglubiyet parolasiyla ciktigimiz macta golu 4. dakikada yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 asdaısfhausfhasf. neden olcan? haftalardır at gibi oynayan carole neden degil. asduhasufhasf. denizli baltaları vurmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Tuvalete gittim geldim yemişiz bile. Bu kadar çabuk olmasını beklemiyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 iy1ms2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 deniz ates bitnel yedek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 kart cezalisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 moriarty said: daha kim sakat kim değil haberin yok topiclere gelip ahkam kesiyosun 4.yıldızı alın öyle konuşalım diye. kardeş her yazılanı sen ahkam kesmek mi zannediyosun.daha dün akşam haberlerde podolski'nin yerine volkan pala haberlerini okudum ona nazaran yazdım. Son dakika'da çıkarılmışsa bilemem. link vereyim oku istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Umut topu selcuga vurdu. cok mantıuklı bir secim yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar