Horrible Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Dünyada bir kesim hala cs ruhunu sürdürüyor ya helal :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: SoulCube, 23 Ocak 2005 21:31 tarihinde demiş ki: ha bu arara cs 1.5 mı ? Eet 1.5 ya ne yaparsın uo cd sini bulamadık arada cs atıoz işte bizde :D[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Mix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Infarctus, 23 Ocak 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Doğru söylüyosn ama ne bilim işte daha çok toplayam die dedim ama kimse yokki su an kımseyı ayarlıyamadım Siz bi gün werin o günde toplanalım yarına kimse glemiyor. iyide oyunu oynayan kişiler zaten bilgisayar oyunları bölümüne bakar. sen buraya yazarak daha cok kisiye ulasıyorsun belki ama burda 10 kişi okuyup hiçbiri katılmicaksa orda 3 kişi okuyup 1 kişi katılır.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Neyse orayada açarız lol :D taşınsın ozaman konu sory bu arada[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben canım sıkıldıkca gırerım[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben ne zman cagırırsan gelirim hocam counterı ozledım son zmnlarda sardım tekrar cs ye 2 gundur cs oynuyodum zaten :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Şu an serwer açık birazdan girmeyi düşünüyorum serwera =] msn de bir problem yasıorum bı baglanamadım baglandıktan sonra girecemde. =][signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben su an gireilirim ha ama su an cafedeyım cafedekı pc lerde dandık bişe mouse donerken kart kurt sesler cıkarıyo ama yine de gircem :D ip tekrar versene bi e girerken buraya mesaj at girebilirsin diye geliyim bende[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
MiyuO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Nasıl Giriliyor Anlatın Bende Girmek İstiyorum . . .
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 :)[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ?
Öne çıkan mesajlar