Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 3 saatte L16 falan oldum Hard'da da, talentsız H&S de çekilmiyor be. Toplamda weapon swapla 4 skill, 2 ulti, 2 pot, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Bu amca kisilik hic susmuyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 nırç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 the tangle diye bi map var ordan legandry item düşüyor, millet hurra orda hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Jeeztro said: 1 saat civarı oynadım. çok tekrara sarıyor bir yerden sonra, bastion tadı aldım. tabi aranızda muhtemelen son 10 yılda en az farklı oyun oynamış adam benimdir. oyunu 15 saat civarı oynadım ve hiç tekrara sarmıyor, bottomless pit diye bi yer acılıyor 40lvl sonrası çok zor geçiliyor, her seferinde wave 1-2-3 diye gidiyor ama kaç kez denediysem takım halinde bile 5.yi geçemedik, hala geçemiyoruz. oyunun görevlerini bitirdim ama yeni Elite challanges diye bişey açıldı süreli questler ile hediye felan veriyor, arena modu var birbiriyle kapışıyor millet, 100 çeşit legendary silahlar mevcut, daha 10tane felan bulabildim zaten 1 silaha 6-7 farklı özellik eklediklerinden herkeste aynı olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar