uncla Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ümit karan 6 aylığına ankarasporla anlaşmış,ankaraspor'da süper oldu kadro erman özgür'üde aldılar çok beğenirim o adamı bide trabzonspor'un istediği musa büyük'üde aldılar ankaraspor'un maçlara giderim valla kadro süper oldu adamların[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 klasik anlaşma maddesi GS ye karşı oynayamıycak.. kendini eski hocasına ispatlayamıycak. ahh :([signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 evet o sözleşmede varmış,üzüldüm doğrusu bi gs'li olarak bence bu olayı federasyonun kaldırması lazım[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 maalesef dünyanın her yerinde var bu olay. aslında ümit karan gitse insan hakları mahkemesine veya mahkemeye çokta güzel iptal ettirebilir o maddeyi. sonuça adamın iini yapma hakkını elinden alıyolar.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ümit karan adına hayırlı bir haber....oynatmıyolardı bari bişiler yapsın ankarada...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bu melih gökçek bu transfer paralarını reklam gelirlerinden nasıl öder,hala anlayabilmiş değilim ?![signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 döner sermaye :D hiç sevmem zaten o adamı :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Hayırlısı olsun[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 daha tam olmamış anlaşma diye duydum haberlerde az önce galatasaray sezon sonuna kadar ümite olan ödemeleri ankarasporun yapmasını istemiş o noktada pürüz çıkmış.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hayırlı olsun....ankaraspor zaten sezon başında da iyi transferler yapmıştı,devre arasında da güçlendirdiler kadroyu.Ümit Karan iyi işler yapabilir...[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bu anlaşma maddeside dünyanın en saçma şeyidir..Madem adamın sana gol atmasindan korkuoysun o zaman ne satiosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bu adamımı da harcadılar ya ama dediklerine göre ümit kendi kendini harcamış tabi adamın özel yaşamında ne oluyo bitiyo bilemem ama bu yeteneklerini bitiriyolar işte ona acıyorum[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ya bu arada merak ettim. wederson duruyormu ankarada?[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 anlaşma maddesi olmasaydı ümit karan gs maçının 90.dksında istemeden gol kaçırsaydı görürdüm madde yanlış diyenleri şike var derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ümit Karan'ı ben canlı olarak Antalyaspor-Gençlerbirliği maçında seyretmiştim.Ben antalya kale arkasındaydım.Fileler tam önümdeydi.futbol hastası varmı bu golü hatırlayacak burda bilmiyorum. yandan bi orta gelmişti Ümit Karan 0.1sn de rovaşata pozisyonu aldı ve şak diye çakmıştı golü ben yüzüme geliyor sandım toptan korkmuştum gözlerimi kapadım eheh. O günden beri hastasıyım bu adamın.gs almadan fb alsaydı keşke demişimdir hep. Ankarada coşar diyorum. başarılar kendisine.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. [Bu mesaj Fistan tarafından 21 Ocak 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 keşke hagi gitseydin onun yerine,ah özhan yettin artık,ne kadar sevdiğim adam varsa gönderdiler takımdan,ergun geldi tamam düzeltir dedik onu da susturdular,şampiyon olamazsak ne diycek hagi bakalım ki olamayacağız bence[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ümit karan yetenekleri ilhan kadar olmayan onun yerine savaşarak bu açığını gidermeye çalışan bi adam. bir nevi forvet bir gattuso geldiğinden beri sevmem, gittiğine de üzülmedim[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu adama çok uzuluorm :([signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 kafa topu yok sol ayak yok teknikte yok.sadece h1zl1 ve sag ayak var .hikaye bu adam bence.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ankaraspor a hayırlı ossun[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: micha, 21 Ocak 2005 11:20 tarihinde demiş ki: kafa topu yok sol ayak yok teknikte yok.sadece h1zl1 ve sag ayak var .hikaye bu adam bence. onlarda olsaydı türkiye liginde işi ne zaten :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Demek istedigim bu tip oyuncuyu her yerden bulabilirsin.2. 3. vs.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bence Galatasaray çok büyük ayıp etti Hala Hakan Şükürde direniyorlar hakan ı artık yavaş yavaş kenara almanın zamanı geldi diye düşünüyorum bence esas Galatasaraydan gidecekler şunlar olmalıydı; -Petre(gördünüz hazırlık maçlarında saidou ondan çok daha iyi bence) -Hakan Şükür(gitmese bile artık kenara alınmalı) -Bülent Korkmaz(boşuna para ödeniyor) -Concequia yanlış yazmış olabilirim(iş yapmıyor) Gelmesi Gerekenlerde; -Defansın sağına iyi biri -Orta sahaya Pleşan -Gattuso diyolardı bi ara gelseydi iyi olurdu Şimdilik bunlar geliyo aklıma siz ne dersiniz?[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bence cihan defansin sağında iyi işler yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Gattuso? AHAHAHA[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar